SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA ALSÓGÖD

HIRDETÉS 2003. November 30 - december 7.

Szentmiséink

VASÁRNAP: 8.30: + id. Bednárik István
KEDD: 16.30: + Kilián Mihályné (Mária) tem. 17: ad int sac (Marosi Izidor)
CSÜTÖRTÖK: 17: + Szülők, János és Mária, és Nagyszülők
PÉNTEK: 17: ad int. dantis
SZOMBAT: 17: Élő Kovács család és + Gergő
VASÁRNAP: 8.30: + Hoffer Béla

Ma Advent első vasárnapja, az új egyházi év kezdete. A várakozás, a készület és a bűnbánat ideje. Jól használjuk fel ezt a kegyelmi időt lelkünk javára.

A héten első csütörtök lesz, szentségimádásunkat fél hatkor kezdjük.

A héten első szombat is lesz, a rózsafüzér társulat tagjai cseréljék ki a titkokat a szentmise után.

December 4-én 18 órakor a Nemeskéri Kúria Galériájában jótékonysági koncert lesz a nehéz anyagi körülmények között élő gödi gyermekek javára. Bővebb tájékoztató a plakátokon olvasható.

Szombaton 18 órakor az alsógödi közösségi házban előadás lesz a Szent István Alapítvány rendezésében. Meghívott előadó: Dr. Éger György szociológus. Mindenkit szeretettel várunk.

Ismételten hirdetem a keresztény újságokkal kapcsolatos változásokat, jelentsék a testvérek a sekrestyében vagy a plébánián. Az Új Ember újság ára 92 forintra fog emelkedni. Elő lehet fizetni a Magazinra és az Adorémus cím? liturgikus kiadványra is.

Ebben az évben utoljára hívom fel a testvérek figyelmét, hogy az egyházi önkéntes megajánlásukat rendezzék a sekrestyében vagy a plébánián, ha még nem tették meg.

A bejáratnál elhelyezett fadobozba kérjük adományaitokat, amelyet Jánosi község gyermekeinek karácsonyi ajándékára szántatok. Köszönjük, a gyerekek nevében. Július 5 -12 között 20 gyermek érkezik testvér községünkből. Az ő elhelyezésükre vállalkozó családok jelentkezzenek Faragó doktor úrnál, (Mészáros u. 3.).

Sekrestyésünk, Szőke Pali bácsi mindenkinek megköszöni a gyógyulásáért mondott imákat. A jó Isten meggyógyította, így most már újra el tudja látni szolgálatát.

Vissza a főoldalra

Régebbi hirdetések