Szent István Plébánia hírdetései, Alsógöd

2003 december 28.

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA ALSÓGÖD HIRDETÉS 2003. December 28 2004 január 4.

VASÁRNAP: 8.30: + Édesanyáért

KEDD: 17: + István lelkipásztorért

SZERDA: 15.30: ÉVVÉGI HÁLAADÁS

CSÜTÖRTÖK: 10: + Szülők és Nagyszülőkért

PÉNTEK: 17: ad int. dantis

SZOMBAT: 17: Török és Losonci család + tagjaiért

VASÁRNAP: 8.30: + Hozzátartozókért

A képviselőtestületbe jelöltek névsora olvasható a hirdetőtáblán. Aki valamilyen kizáró okról tud, az észrevételét írásban tegye meg a plébánián. Amennyiben ilyen nem érkezik, őket terjesztem fel kinevezésre a Püspök Úrnak.

Szerdán, az esztendő utolsó napján, év végi hálaadásunkat délután fél négykor kezdjük. Január elsején 10 órakor lesz a szentmise. A Boldogságos Szűz Mária Istenanyaságát ünnepeljük. Parancsolt ünnep, a szentmisén való részvétel kötelező!

A jövő vasárnap Vízkereszt ünnepe. Ezen a napon házszentelést végzünk azoknál a családoknál, akik ezt kérik és bejelentik a sekrestyében vagy a plébánián.

Az alsógödi Szent István Alapítvány következő előadása január 10-én, Szombaton, 18 órakor lesz a közösségi házba. Meghívott vendégünk: Dr. Farkas Attila, az egyházmegyei gyűjteményi központ igazgatója. Előadásának címe: A Szent Jobb története. Mindenkit szeretettel várunk.

A kárpátaljai Jánosi községből 20 gyermek érkezik egyházközségünkbe, július 5-12 között. Azok a szülők jelentkezzenek Dr. Faragó Lászlónál, akik tudják őket fogadni családjukba erre a kis időre.

Népek zarándoklata Máriazellbe, 2004 május 22-én. Bővebb információ a hirdetőtáblán olvasható.

Vissza a főoldalra
Régebbi hirdetések