Szent István Plébánia hírdetései, Alsógöd

2004 25.

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA ALSÓGÖD HIRDETÉS 2004. Január 25 február 1.

VASÁRNAP: 8.30: + Sándor édesapáért

KEDD: 16.30: + Nagy Sándor tem. 17: + Helmes József

CSÜTÖRTÖK: 17: + Lajos és Szülőkért

PÉNTEK: 17: ad int. dantis

SZOMBAT: 17: + Édesapáért

VASÁRNAP: 8.30: élő hozzátartozókért

A Püspök Úr kinevezte az új képviselőtestületet. Eskütételük a szombat esti szentmisén lesz. Imádkozzunk értük, hogy feladatukat Isten akarata szerint és Egyházközségünk javára végezzék.

Az immár hagyományos egyházközségi farsangi bálunkat idén is megrendezzük a közösségi teremben, február 14-én, Szombaton. Tombolához ajándéktárgyakat szívesen fogadunk a plébánián. Belépőjegyeket a jövő héttől lehet vásárolni a sekrestyében és a plébánián. Ára vacsorával együtt 1500 forint. Mivel jótékonyági bált rendezünk, a bevétel a templom és plébánia kerítés építésére lesz fordítva.

Egy felmérést készítünk a városban, hogy szükség van-e másfajta oktatási intézményre, mint ami most működik. A kérdőíveket eljutattuk a postaládákba. Akihez még sem jutott el, vagy elveszett, az itt az újságos asztalon kitöltheti. Kérem, hogy minden kitöltött ívet a bejáratnál lévő dobozba dobjanak bele. Nagyon fontos lenne, hogy minél több kérdőív visszaérkezzen és így minél teljesebb képet kaphatnánk az igényekről.

Utazási lehetőség a Közép-európai Katolikus Találkozó záró eseményére Máriazell-be, a Makrovilág Utazási Iroda által. Az utazásnak 1,2, és 3 napos változata van. Érdeklődni és jelentkezni a plébánián lehet minél előbb, mert február másodikán jelenteni kell a létszámot. Ehhez kapcsolódik imalánc program, mely Hamvazószerdától Mennybemenetel ünnepéig mindennap rózsafüzér imádkozást jelent. Erről is bővebb információ a plébánián kérhető.

Vissza a főoldalra
Régebbi hirdetések