Szent István Plébánia hírdetései, Alsógöd

2004 1.

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA ALSÓGÖD HIRDETÉS 2004. Február 1 8.

VASÁRNAP: 8.30: élő hozzátartozókért

KEDD: 17: + Keresztszülőkért

CSÜTÖRTÖK: 17: + Mária és György nagyszülőkért

PÉNTEK: 17: ad int. dantis

SZOMBAT: 17: + családtagokért Margit

VASÁRNAP: 8.30: élő Kovács családért és + Gergőért

A héten első csütörtök lesz. Csendes szentségimádásunkat a szentmise után, fél hatkor kezdjük. Első szombat is lesz, a Rózsafüzér Társulat tagjai cseréljék ki a titkokat a szentmise után.

Jótékonysági farsangi bálunkra hívom szeretettel a kedves testvéreket. A közösségi házunkban rendezzük február 14-én, szombaton 19 órától. Belépőjegyek, vacsorával együtt, 1500 forintos áron vásárolhatok a sekrestyében vagy a plébánián. A tombolára ajándékokat szívesen fogadunk. A bál bevétele a templom és plébánia kerítés építésére lesz fordítva. Erre a célra továbbra is várjuk a testvérek nagylelkű adományait. Téglajegyek még kaphatók.

A Közép-európai Katolikus Találkozó záró eseményére lesz zarándoklat Márizell-be, a Makrovilág Utazási Iroda szervezésében. Az utazásnak 1.2. és 3 napos változata van, melyről érdeklődni a plébánián lehet. Ehhez kapcsolódik egy imalánc program, mely Hamvazószerdától Mennybemenetel ünnepéig mindennap rózsafüzér imádkozást jelent. Bővebb információ erről is a plébánián kérhető.

Csütörtök este Molnár V. József előadása lesz a Művelődési Házban, ahogy a padokon lévő papíron is olvasható.

Szent István Alapítványunk következő előadása február 21-én lesz a közösségi teremben. Megemlékező est Wass Albert író, költő életéről.

Közeledik az adóbevallások ideje. Tisztelettel kérjük a testvérektől a kétszer 1 felajánlásáról ne feledkezzenek meg. Egyiket a Magyar Katolikus Egyháznak, A másikat az alsógödi Szent István Alapítványnak. Előre kitöltött nyomtatványok elvihetők az újságos asztalról.

Vissza a főoldalra
Régebbi hirdetések