Szent István Plébánia hírdetései, Alsógöd

2004 február 15.

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA ALSÓGÖD HIRDETÉS 2004. Február 15 22.

VASÁRNAP: 8.30: + Kondella Károlyné

KEDD: 17: + Telek Antalné

CSÜTÖRTÖK: 16.30: + Ertl Károly tem. 17:+ Gyula

PÉNTEK: 17: ad int. dantis

SZOMBAT: 17: + szülőkért

VASÁRNAP: 8.30: + Édesanyáért

Megköszönöm mindazoknak akik farsangi bálunkon segítettek, bármilyen formában hozzájárultak, hogy a jól sikerült estén mindenki jól érezte magát, aki eljött. Köszönöm a tombolára hozott ajándékokat is. Továbbra is várjuk nagylelkű adományaitokat a kerítés elkészítéséhez. Tisztelettel kérjük, hogy ha valakinek a testvérek közül lenne bontott kisméretű téglája, amivel tudná segíteni az építkezést, azt jelezze a plébánián. Akár jutányos áron is megvásárolnánk, mivel ezzel sokat lehetne takarékoskodni. De bármilyen más felajánlást is szívesen veszünk.

Szombaton este a szentmise után rendezi Szent István Alapítványunk következő előadását a közösségi teremben. Meghívott vendégünk: SÍMÓ JÓZSEF a czegei Wass Albert Alapítvány elnöke. Maradnak az igazak címmel Wass Albert író, költő emlékét idézzük. A költő verseit mondja: Reptsik Anna. Belépő díjat nem kérünk, de adományokat szívesen fogadunk a kerítés javára a kihelyezett fadobozba.

Közeledik az adóbevallások ideje. Tisztelettel kérjük a testvérektől a kétszer 1 felajánlásáról ne feledkezzenek meg. Egyiket a Magyar Katolikus Egyháznak, A másikat az alsógödi Szent István Alapítványnak. Előre kitöltött nyomtatványok elvihetők az újságos asztalról.

Jövő vasárnap a katolikus iskolák javára történik a perselygyűjtés, ahogy már évek óta történik februárban.

Vissza a főoldalra
Régebbi hirdetések