Szent István Plébánia hírdetései, Alsógöd

2004 március 14.

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA ALSÓGÖD HIRDETÉS 2004. Március 14 21.

VASÁRNAP: 8.30: + Kovács Gergőért

KEDD: 17: Egy szándékra

CSÜTÖRTÖK: 17: egy beteg gyógyulásáért

PÉNTEK: 17: + Kálmán

SZOMBAT: 17: + Szülőkért

VASÁRNAP: 8.30: + Szőke Józsefért

A mai vasárnap a gyimesfelsőlaki Szent Erzsébet Gimnázium javára történik a perselygyűjtés a püspök úr rendelkezése értelmében. Ennek az iskolának a létezése sorsdöntő a erdélyi magyarság számára. Adományainkkal lelki összetartozásunkat fejezzük ki.

A máriabesnyői lelkigyakorlatos házban mindenki számára lelkigyakorlatot tart dr Stella Leontin atya, március 26-28. Közvetlenül a Lelkigyakorlatos házban kell jelentkezni, azoknak, akik részt kívánnak venni. 2100 Gödöllő Kapucinusok tere 3. A héten a felsőgödi templomban tart lelkigyakorlatot Varga László atya, Szerda, Csütörtök és Péntek este 6 órakor. Jövő héten a mi templomunkban lesz lelkigyakorlat, Kedd, Szerda és Csütörtök este 6 órakor, melyet Jelenits István piarista atya fog tartani. Nagyon üdvösséges lenne, ha mindenki részt venne valamelyik nagyböjti lelkigyakorlaton és elvégezné húsvéti gyónását. A harmadik este feladjuk a betegek kenetét idős és beteg testvéreinknek, akik felkészültek a szentség felvételére.

Örömmel tudatom a kedves testvérekkel, hogy városunkban is lesz katolikus egyházi iskola a Magyar Kolping Szövetség fenntartásában és működtetésében. A szervezők és fenntartók egyértelmű véleménye szerint ennek az iskolának a legjobb helye a Szakács kertben lenne. Ennek a helyszínnek már elég viharos az előélete, mindnyájan tudjuk. Ezért szeretnénk meggyőzni az Önkormányzatot, hogy a legjobb megoldás ha erre nemes célra bérbe adja a területet és oda építhetnénk fel az iskolát. Az önkormányzat meggyőzéséhez kérjük a kedves testvérek segítségét. Arra kérem a testvéreket, hogy minden család írjon egy levelet még ezen a héten az Önkormányzatnak, melyben arra kéri a testületet, hogy az egyházi iskola céljára adja bérbe a Szakács-kertet a Kolping Szövetségnek. Abban bízunk, ha nagyon sok levél érkezik, akkor kérésünk meghallgatásra talál és a testületi tagok megszavazzák. Előre is köszönjük a testvérek segítségét.

Húsvéti képeslapok kaphatók a sekrestyében.

Vissza a főoldalra
Régebbi hirdetések