Szent István Plébánia hírdetései, Alsógöd

2004 március 26.

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA ALSÓGÖD HIRDETÉS 2004. Március 28 április 4..

VASÁRNAP: 8.30: + Szülők és Nagyszülők

KEDD: 19: + Károly

CSÜTÖRTÖK: 19: + Szenvedő lelkekért

PÉNTEK: 19: ad int. dantis

SZOMBAT: 19: + Nagy Mihály

VASÁRNAP: 8.30: élő hozzátartozókért

Jövő vasárnap a szentföldön élő keresztények javára történik a perselygyűjtés az egész világ katolikus templomaiban, így a mi templomunkban is.

Az óra átállítással kapcsolatban változnak a hétköznap esti szentmisék is. Jövő héttől kezdődően este 7 órakor kezdődnek a misék. Vasárnap változatlanul fél kilenckor lesz a szentmise. Pénteken este fél héttől elimádkozzuk a keresztutat.

A héten első szombat lesz, a rózsafüzér társulat tagjai cseréljék ki a titkokat. Ezen a napon fél héttől közösen imádkozzák a szentolvasót.

Szombaton délelőtt tartjuk templomunk nagytakarítását a húsvéti ünnepek előtt. Kérem, hogy aki tud, jöjjön segíteni széppé tenni templomunkat.

Kérem, hogy a hozzátartozók jelentsék beteg családtagjaikat, akik nem tudnak eljönni az ünnepek alatt a templomba, és a plébános atya nagykedden délelőtt felkeresi őket otthonaikban, hogy ők is elvégezhessék húsvéti gyónásukat, áldozásukat. Az elsőpéntekes betegeket is ezen a napon látogatja meg.

A helyi karitászcsoport, jó állapotban lévő könyveket gyűjt a hátrányos helyzetű családok, gyerekek megajándékozására. Aki ilyet fel tud ajánlani, azt kérjük, hogy Kedden 2-4 óra között hozza el a karitászhelyiségbe.

Az ősszel induló gödi katolikus általános iskola szülői tájékoztatót tart Szerdán este 8 órakor a közösségi házban. A tájékoztatón az érdeklődő szülők megismerkedhetnek az iskolával és a tanítókkal. Az iskola szervezői szeretettel várják az érdeklődőket.

Vissza a főoldalra
Régebbi hirdetések