Szent István Plébánia hírdetései, Alsógöd

2004 április 11.

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA ALSÓGÖD HIRDETÉS 2004. Április 11 18.

VASÁRNAP: 10: + Telek és Pádár szülőkért

HÉTFŐ: 10: élő Zsolt édesapáért

KEDD: 19: + Gyula

CSÜTÖRTÖK: 19: + Kajár család

PÉNTEK: 19: ad int. dantis

SZOMBAT: 19: + Nyíri László

VASÁRNAP: 8.30: + Nagyszülőkért

Urunk feltámadásának ünnepén kívánok mindnyájatoknak áldott ünnepeket. Megköszönöm mindenkinek a munkáját, adományát, amellyel széppé tette ünnepünket. A jó Isten áldja meg őket.

Kedden, 13-án a fatimai imaórát este 6 órakor kezdjük.

Az ősszel induló katolikus iskolával kapcsolatban tájékoztatót tartunk az érdeklődő szülőknek, Szombaton délelőtt 10 órakor a közösségi házunkban. Mindenkit szeretettel hívunk és várunk. A beiratkozás, akárcsak a többi iskolában, április 22 és 23-án 14 18 óra között lesz a közösségi teremben.

Jövő vasárnap az Isteni Irgalmasság vasárnapja lesz. Ezzel kapcsolatban egy felhívás olvasható a hirdetőtáblán. Bővebb tájékoztató és jelentkezés a plébánián történik, hivatali időben.

Szintén a hirdető táblán olvasható püspök atya kérése az egyházi önkéntes hozzájárulással kapcsolatban régebben egyházi adó, melyben arról tájékoztat, hogy a püspöki kar 1-ban határozta meg ennek mértékét.

Április 24-én, Szombaton este 18 órakor jótékonysági hangversenyt rendezünk templomunkban a templomkerítés és a felsőgödi Mária kápolna építésének javára. Közreműködnek: Pászthy Júlia, Hrubi Edit és Berczelly István operaénekesek, a felsőgödi katolikus templom énekkara Váraljai Réka vezetéséve, valamint Göd Város Vegyeskara Utassy Ferenc vezetésével. Mindenkit szeretettel várunk. Belépés díjtalan, adományokat hálásan köszönjük.

Vissza a főoldalra
Régebbi hirdetések