Szent István Plébánia hírdetései, Alsógöd

2004 április 18.

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA ALSÓGÖD HIRDETÉS 2004. Április 18 25.

VASÁRNAP: 8.30:: + Nagyszülőkért

KEDD: 19: + Egy beteg gyógyulásáért

CSÜTÖRTÖK: 19:

PÉNTEK: 19: + Sztruhár Jánosné és Sebők István

SZOMBAT: 19: + Takács István és neje Erzsébet

VASÁRNAP: 8.30: + Brodarics család és + Gergőért

A mai vasárnap az Isteni Irgalmasság vasárnapja. Ezzel kapcsolatban egy felhívás olvasható a hirdetőtáblán. Bővebb tájékoztató és jelentkezés a plébánián történik, hivatali időben.

Szintén a hirdető táblán olvasható püspök atya kérése az egyházi önkéntes hozzájárulással kapcsolatban régebben egyházi adó, melyben arról tájékoztat, hogy a püspöki kar 1-ban határozta meg ennek mértékét.

Szombaton este 18 órakor jótékonysági hangversenyt rendezünk templomunkban a templomkerítés és a felsőgödi Mária kápolna építésének javára. Közreműködnek: Pászthy Júlia, Hrubi Edit és Berczelly István operaénekesek, a felsőgödi katolikus templom énekkara Váraljai Réka vezetéséve, valamint Göd Város Vegyeskara Utassy Ferenc vezetésével. Mindenkit szeretettel várunk. Belépés díjtalan, adományokat hálásan köszönjük.

Az ősszel induló katolikus iskolába beiratkozás, akárcsak a többi iskolában, április 22 és 23-án 14 18 óra között lesz a közösségi teremben.

Szombaton délelőttre társadalmi munkára hívom férfi híveinket, lapáttal és ásóval, a plébánia kertbe.

Az Egri Hittudományi Főiskola Váci Levelező Tagozata felvételt hirdet a következő tanévre, május 15-ig. Akik tanulmányaikat ezen a Főiskolán szeretnék végezni, a Püspöki Iroda címére írjanak és jelentkezési lapot ott kaphatnak.

A Váci Egyházmegye III. nyári családtáborába lehet jelentkezni a plébánián, mely Szobon kerül megrendezésre, június 23-27 között. Bővebb tájékoztató, jelentkezési lap is a plébánián kérhető.

Vissza a főoldalra
Régebbi hirdetések