Szent István Plébánia hírdetései, Alsógöd

2004 április 25.

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA ALSÓGÖD HIRDETÉS 2004. Április 25 május 2.

VASÁRNAP: 8.30:: + Brodarovics család és + Gergőért

KEDD: 18.30: + Pintácsi MenyhértnéIlona tem. 19: + Gyula édesapáért

CSÜTÖRTÖK: 19: + Hozzátartozókért

PÉNTEK: 19: + Helmes Ferenc édesapáért

SZOMBAT: 19: + Nyírí család + tagjaiért

VASÁRNAP: 8.30: Hazánk sorsának jóra fordulásáért

Megköszönöm mindazok munkáját, akik tegnap eljöttek segíteni társadalmi munkában. A jó Isten áldja meg őket fáradozásaikért.

Azoknak a fiataloknak, akik idén nyáron szeretnének házasságot kötni, Kedden este fél nyolckor indul a jegyeskurzus. Ezen való részvétel feltétele az esküvőnek.

Csütörtökön este 6 órakor a Kolping család alakuló megbeszélése lesz a közösségi házban. Mindenkit szeretettel várnak.

Szombaton, május elsején az immár hagyományos majálisunkat rendezzük a felsőgödi sport pályán, együtt a felsőgödi testvérekkel. A szintén hagyományos gulyásebéd az idén 400 forintba fog kerülni. Sport, játék, szórakozás mindenkit szeretettel hívunk és várunk.

Április 26-án, Hétfőn este fél hétkor a fóti plébánia közösségi termében, Bábel Balázs kalocsa-kecskeméti érdek úr tart előadást Kereszténység az EU-ban címmel. Szeretettel várják az érdeklődőket.

Az alsógödi Szent István Alapítvány következő rendezvénye május 8-án, Szombaton este 8 órakor lesz a közösségi házban. Meghívott vendégünk: Dr. Jelenits István piarista atya. Előadásának címe: Kereszténység az oktatásban és nevelésben.

Az Egri Hittudományi Főiskola Váci Levelező Tagozata felvételt hirdet a következő tanévre, május 15-ig. Akik tanulmányaikat ezen a Főiskolán szeretnék végezni, a Püspöki Iroda címére írjanak és jelentkezési lapot ott kaphatnak.

A Váci Egyházmegye III. nyári családtáborába lehet jelentkezni a plébánián, mely Szobon kerül megrendezésre, június 23-27 között. Bővebb tájékoztató, jelentkezési lap is a plébánián kérhető.

Vissza a főoldalra
Régebbi hirdetések