Szent István Plébánia hírdetései, Alsógöd

2004 április 4.

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA ALSÓGÖD HIRDETÉS 2004. Április 4 11. VASÁRNAP: 8.30: élő hozzátartozókért

KEDD: 19: + Szülők és Nagyszülők

CSÜTÖRTÖK: 17: Utolsó vacsora szentmiséje

PÉNTEK: 17: Nagypénteki szertartás

SZOMBAT: 19: Feltámadási szentmise és körmenet

VASÁRNAP: 10: + Telek és Pádár szülőkért

Ma virágvasárnap van, amikor Jézus bevonult Jeruzsálembe, és elkezdi értünk vállalt szenvedését. A nagyhét minden napján még intenzívebb módon álljunk Jézus mellé a szenvedésben, hogy dicsőséges feltámadásában is részünk lehessen. Kérem a testvéreket, hogy a nagyszombati egész napos szentségimádásra iratkozzanak fel a sekrestyében. Minden időpontban legyen imádkozó az Oltáriszentség előtt! Mindenki vállaljon egy fél órát!

A mai vasárnap a szentföldi keresztény testvéreink javára történik a perselygyűjtés.

A szent három nap liturgiája a következő időpontban kezdődik: Csütörtök és Péntek délután 5 órakor, Szombaton este 7 órakor. Húsvétvasárnap és Húsvéthétfőn délelőtt 10 órakor kezdődik a szentmise.

Az ősszel induló Kolping Katolikus Iskolába a beiratkozás ma délután 14 18 óra között, illetve Hétfőn 8 12 óra között lesz a közösségi teremben. Kérjük az első osztályos gyermekek szüleit, ne feledkezzenek el ezekről az időpontokról.

Kedden délelőtt a plébános atya meglátogatja azokat az időseket otthonaikban, akiket a hozzátartozók bejelentettek. Az elsőpéntekes betegek is ezen a napon végezhetik el húsvéti gyónásukat és áldozásukat.

Vissza a főoldalra
Régebbi hirdetések