Szent István Plébánia hírdetései, Alsógöd

2004 május 2.

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA ALSÓGÖD HIRDETÉS 2004. Május 2 9.

VASÁRNAP: 8.30:: Hazánk sorsának jóra fordulásáért

KEDD: 19:

CSÜTÖRTÖK: 19: + Édesanyáért és Testvérekért

PÉNTEK: 19: ad int. dantis

SZOMBAT: 19: + Takács szülőkért

VASÁRNAP: 8.30: + Hozzátartozókért

Még ezen a héten lehet jelentkezni a váci egyházmegye III. családtáborába, melyet Szobon tartunk, június 23 27 között. Jelentkezési lap és bővebb információ a plébánián kapható.

Az alsógödi Szent István Alapítvány Szombaton este 8 órakor tartja következő előadását a közösségi házban. Meghívott vendég: Dr. Jelenits István piarista atya. Előadásának címe: Kereszténység az iskolai oktatásban és nevelésben. Különös szeretettel hívjuk a szeptemberben elsőosztályos gyerekek szüleit erre az előadásra.

Az Egri Hittudományi Főiskola Váci Levelező Tagozata felvételt hirdet a kővetkező tanévre, május 15-ig. Akik tanulmányaikat ezen a Főiskolán szeretnék végezni, a Püspöki Iroda címére írjanak és jelentkezési lapot is ott kaphatnak.

Május hónapban, azokon a napokon, amikor szentmise van, fél hétkor elimádkozzuk a lorettói litániát a Szűzanya tiszteletére.

Szombaton délelőttre társadalmi munkára hívom férfi híveinket ide a plébánia kertbe, ásóval és lapáttal. Az asszony híveinket pedig a plébánia takarítására kérem tisztelettel, szintén Szombat délelőtt.

Vissza a főoldalra
Régebbi hirdetések