Szent István Plébánia hírdetései, Alsógöd

2004 május 30.

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA ALSÓGÖD HIRDETÉS 2004. Május 30 június 6.

VASÁRNAP: 8.30: + Szőke Józsefné

HÉTFŐ: 9: Orbán Viktor és családjáért

KEDD: 19: + Simon szülőkért

CSÜTÖRTÖK: 19: + Ferenc és Ilona nagyszülőkért

PÉNTEK: 19: ad int. dantis

SZOMBAT: 19: + Margit? Katalin nagyszülőkért és hozzátartozókért

VASÁRNAP: 8.30: + Imre

Holnap, Pünkösdhétfőn reggel 9 órakor lesz szentmise.

A héten elsőcsütörtök lesz, szentségimádásunkat az esti szentmise után kezdjük.

Szombaton este 7 órakor jótékonysági hangversenyt rendezünk a váci székesegyházban a templom és plébániakerítés javára. Mindenkit szeretettel hívunk és várunk. A következő szombaton, 12-én délután 5 órakor pedig a felsőgödi templomban lesz hangverseny. Közreműködik: Szepes András csembaló művész.

Elkészültek az elsőáldozási fényképek. Megtekinthetők és rendelhetők a sekrestyében. Egy darab kép 180 forintba kerül, melyet szintén a kerítés építésére ajánlott fel a fényképész.

A nyár folyamán szeretnénk nyitottá tenni a közösségi házat a hittanos gyermekek számára. Ez azt jelenti, hogy reggel 9 órától ide jöhetnének és itt játékkal értelmesen tölthetnék el a vakáció idejét. Június 14-től augusztus 19-ig tartana nyitva a közösségi ház minden hétköznap. De hogy ezt meg tudjuk valósítani, ahhoz kérem a kedves testvérek segítségét, hiszen minden napra kell felnőtt felügyelő, aki vigyáz a gyerekekre, hogy ne történjék semmi baj. Azt kérem a nagymamáktól, ráérő szülőktől, hogy aki tud vállalni egy-egy napot, az iratkozzék fel a sekrestyében. Amennyiben sikerül minden napra találni segítőt, akkor beindítjuk ezt a jó kezdeményezést.

Vissza a főoldalra
Régebbi hirdetések