Szent István Plébánia hírdetései, Alsógöd

2004 május 9.

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA ALSÓGÖD HIRDETÉS 2004. Május 9 16.

VASÁRNAP: 8.30:: + hozzátartozókért

KEDD: 19: Jézus Szíve tiszteletére

CSÜTÖRTÖK: 19: + Édesapáért

PÉNTEK: 19: ad int. dantis

SZOMBAT: 19: + Faragó szülőkért

VASÁRNAP: 8.30: + Kiss Sándor és neje Róza

Megköszönöm férfi és asszony híveink munkáját, akik tegnap délelőtt eljöttek segíteni a plébánia és környékének rendbetételében. A jó Isten áldja meg őket fáradozásaikért.

Csütörtökön, 13-án a fatimai imaórát este 6 órakor kezdjük. Ezen a napon, a szentmise után fél nyolckor megalakítjuk a gödi Kolping családot a közösségi teremben. Minden érdeklődőt szeretettel várunk.

Az alsógödi Szent István Alapítvány Május 22-én Szombaton este 18 órakor tartja következő előadását a közösségi házban. Meghívott vendég: Prof. Eckhardt Sándor akadémikus. Előadásának címe: A daganatok gyógyszeres kezelésének helyzete a beteg oldaláról. Belépés díjtalan, adományokat szeretettel fogadunk a kerítés építésére. Szintén erre a célra kérjük adományaitokat a bejáratnál lévő fadobozba.

Az Egri Hittudományi Főiskola Váci Levelező Tagozata felvételt hirdet a kővetkező tanévre, május 15-ig. Akik tanulmányaikat ezen a Főiskolán szeretnék végezni, a Püspöki Iroda címére írjanak és jelentkezési lapot is ott kaphatnak.

Május hónapban, azokon a napokon, amikor szentmise van, fél hétkor elimádkozzuk a lorettói litániát a Szűzanya tiszteletére.

Vissza a főoldalra
Régebbi hirdetések