Szent István Plébánia hírdetései, Alsógöd

2004 szeptember 19.

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA ALSÓGÖD HIRDETÉS 2004. Szeptember 19 26..

VASÁRNAP: 8.30: + Kovács Gergőért

KEDD: 19: + Berty Imre és élő családtagokért CSÜTÖRTÖK: 19: + hozzátartozókért

SZOMBAT: 19: + Konka Ernő és neje

VASÁRNAP: 8.30: Csoma család + tagjaiért

Kedden frac14 5 8211 kor óvodai hittan indult a plébánián. Várjuk szeretettel az óvodás korú gyerekeket, szüleikkel együtt. Szombaton az esti szentmise után ifjúsági hittanra hívjuk és várjuk szeretettel egyházközségünk fiataljait középiskolásokat, főiskolásokat és minden érdeklődőt. Csütörtökön fél hatkor ismét elindul a Biblia óra a Plébánián. Amennyiben lesz érdeklődés, akkor minden Csütörtökön megtartjuk. Katekumen csoport is indul szeptember 23-án, csütörtökön 19 órakor szintén a plébánián. Ebbe a csoportba hívunk és várunk mindenkit, aki valamelyik beavató szentséget fel szeretné venni. De olyanokat is várunk, akik csak érdeklődnek vallásunk tanítása után.

A váci egyházmegyei kántorképző felvételt hirdet. Bővebb tájékoztató a hirdetőtáblán olvasható. Jelentkezési lap pedig a plébánián kapható.

Szerdán este 6 órakor az Olajfa Művészház vendége lesz Nemeshegyi Péter jezsuita, aki évtizedeket töltött Japánban mint misszionárius. Minden érdeklődőt szeretettel várnak a rendezők.

Október 1-én 18 órakor a Közösségi Házban kerül megrendezésre, a gödi Kolping család szervezésében, Wass Albert emlékest.

Jövő évi naptárak, kalendárium és karácsonyi képeslapok kaphatók a sekrestyében.

Vissza a főoldalra
Régebbi hirdetések