Szent István Plébánia hírdetései, Alsógöd

2004 szeptember 31.

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA ALSÓGÖD HIRDETÉS 2004. Október 31 november 7.

VASÁRNAP: 8.30: + Szülők és 3 Mária

KEDD: 17:összes megholtakért CSÜTÖRTÖK: 17:élő és + családtagokért

SZOMBAT: 17: + Irén édesanyáért

VASÁRNAP: 8.30: + hozzátartozókért

A mai vasárnap a missziók javára történik a perselygyűjtés.

Holnap Mindenszentek ünnepe. Délután 2 órakor az új temetőben lesz a halottak napi megemlékezés. Utána pedig a bejelentett síremlékek megáldása.

A héten első csütörtök. Szentségimádásunkat fél hatkor kezdjük, hazánk erkölcsi megújulásáért.

A Szentatya által meghirdetett Eucharisztia évében szeretnénk mi is közelebb kerülni az Oltáriszentségben köztünk élő Úr Jézushoz. December 3 án Pénteken egész napos szentségimádást tartunk templomunkban a kitett Oltáriszentség előtt. Már most kérem, hogy aki tud vállaljon egy órát, amikor biztosan itt tud lenni, az Úr Jézus előtt. A sekrestyében lévő ívre kérem írja fel a nevét.

November 13-án, Szombaton fél hétkor jótékonysági hangverseny lesz templomunkban a gödi Kolping Katolikus Iskola javára. Vendégünk lesz: Olgyay Gábor és gyermekei, akik mindenféle hangszeren játszanak. Egyben örömmel közlöm a testvérekkel, hogy aláírásra került a bérleti szerződés az Önkormányzat és a Kolping Szövetség között, amely lehetővé teszi, hogy a Szakács kertben épülhet fel az iskola. Mindazoknak, akik mellettünk álltak, segítettek és imádkoztak, hálás köszönetet mondunk. De a neheze még csak most jön. Ezért kérem, hogy aki szeretné ezt az iskolát, továbbra is támogasson a tőle telhető módon.

Vissza a főoldalra
Régebbi hirdetések