Szent István Plébánia hírdetései, Alsógöd

2004 november 28.

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA ALSÓGÖD HIRDETÉS 2004. November 28 december 5.

VASÁRNAP: 8.30: + Bednárik Istvánnéért

KEDD: 17:+ Családtagokért CSÜTÖRTÖK: 17: + András keresztfiúért

PÉNTEK: 6: Roráte mise

SZOMBAT: 16.30: + Őszi Istvánné Gizella tem. 17: + Bázlik család Vach Lajos és neje

VASÁRNAP: 8.30: élő hozzátartozókért

Elkezdődött az Advent, a készület a várakozás ideje. Minden Pénteken reggel 6 órakor Roráte misét mondunk. Ezen a Pénteken a szentmise után kezdődik egész napos szentségimádásunk az Oltáriszentségben köztünk élő Úr Jézus előtt. Kérem, hogy a vállalt egy órát mindenki tartsa be, legyen itt, hogy ne maradjon egyedül a Szentség. A szentély melletti oldalajtó lesz csak nyitva, éjjel és nappal. Természetesen azok is jöjjenek imádkozni, akik nem iratkoztak fel, hiszen az Úr Jézus mindenkit vár bármely időpontban. Szombaton az esti szentmise után zsolozsmát éneklünk az adventi időben. A zsolozsma az Egyház hivatalos imádsága, melyet a papok minden nap elimádkoznak. Most a hívekkel együtt mondjuk el a vesperást. Ezzel is készülünk Karácsony ünnepére.

A héten első csütörtök lesz, szokásos csendes szentségimádásunkat megtartjuk a szentmise után, fél hattól fél hétig.

Ismételten hívom a testvéreket az egyházközség közös szilveszterére. Jelentkezzenek a sekrestyében, illetve a plébánián, akik közösségben szeretnék búcsúztatni az óévet, illetve a templomban szeretnék köszönteni az újat.

Még ezen a héten lehet bejelenteni a keresztény újságokkal kapcsolatos változásokat a sekrestyében. Fizetni majd csak januárban kell. Utoljára hirdetem azt is, hogy aki még nem rendezte egyházi önkéntes megajánlását, az minél előbb tegye meg, ne vigye át az új évre.

Szombaton reggel 8 órától a Piarista Szakiskolában amatőr asztalitenisz versenyt rendeznek, melyre mindenkit hívnak és várnak versenyzőnek.

Tisztelettel kéri a plébános atya, hogy jelentkezzenek nála azok a családok, akik a Szálást keres a Szentcsalád ájtatosságot szeretnék végezni otthonukban.

Vissza a főoldalra
Régebbi hirdetések