Szent István Plébánia hírdetései, Alsógöd

2004 december 12.

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA ALSÓGÖD HIRDETÉS 2004. December 12 19.

VASÁRNAP: 8.30: + Édesapa és élő családtagok

KEDD: 17:+ Sándor CSÜTÖRTÖK: 17: + Kiss Sándor és neje Róza

PÉNTEK 6: Roráte mise

SZOMBAT: 17: + Szülők és Testvérekért

VASÁRNAP: 8.30: + Gábor és Szülei

Hétfőn, 13-án a fatimai imaórát 17 órakor kezdjük.

Szombaton 9 órától adventi lelkinapot tartunk templomunkban, melynek vezetője Dr. Fila Lajos atya lesz. A két lelkigyakorlatos beszéd között mindenkinek lehetősége lesz elvégezni a karácsonyi gyónását. Vegyünk részt minél többen és készítsük lelkünket Jézus születésének méltó megünneplésére.

Jövő vasárnap este 7 órakor a közösségi házban Tolcsvay Béla lesz a vendégünk, a Miért hiszek című sorozat első rendezvényén. Szeretettel hívunk mindenkit erre az együttlétre. Belépés ingyenes. Adományokat a Kolping Iskola javára hálásan fogadunk a helyszínen.

Kedden délután 3 órakor a budai Szent Margit Gimnázium baráti köre békés demonstrációt készül tartani az Oktatási Minisztérium előtt, tiltakozva a Katolikus Iskolákat ért hátrányos megkülönböztetés ellen. A Püspöki Kar elnöke kéri, hogy minél több tanár, szülő és hívő ember vegyen részt ezen a megmozduláson.

Jelentsék a hozzátartozók az idős és beteg testvéreinket, akik nem tudnak részt venni az ünnepi liturgiákon és a plébános atya 21-én felkeresi őket otthonaikban.

Faragó doktor hirdetése külön lapon

Lehet beíratni a következő évi szentmiséket a sekrestyében vagy a plébánián, azoknak, akik már rendezték idei évi önkéntes megajánlásukat.

Az egyházközség közös szilveszterére is kérjük, hogy iratkozzanak fel a sekrestyében azok, akik el szeretnének jönni.

Vissza a főoldalra
Régebbi hirdetések