Szent István Plébánia hírdetései, Alsógöd

2004 december 19.

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA ALSÓGÖD HIRDETÉS 2004. December 19 26.

VASÁRNAP: 8.30: + Gábor és Szülei

KEDD: 17: + Gyula CSÜTÖRTÖK: 17: + István lelkipásztorért

PÉNTEK: 6: Roráte mise 24: Hívekért

SZOMBAT: 10: Hívekért

VASÁRNAP: 10: + ifj. Telek Antal

A karácsony előtti hét programját sorolom fel időrendben: Ma este 19 órakor a Miért hiszek sorozat első beszélgetésére kerül sor a közösségi házban. Vendégünket, Tolcsvay Bélát Halász Zsuzsa kérdezi életéről, hitvallásáról, világnézetéről. Kedden délelőtt látogatom meg idős és beteg testvéreinket, akik nem tudnak részt venni az ünnepi szentmiséken. 14 órakor idősek Karácsonya lesz a közösségi házban a Karitász rendezésében. Pénteken reggel 6 órakor az utolsó Roráte mise adventben. Délután fél négykor a gyermekek karácsonyi pásztorjátéka lesz templomunkban. Éjfélkor Jézus Krisztus születését ünnepeljük. Első és második ünnepen 10 órakor kezdődik a szentmise.

Az egyházközség közös szilveszter estéjére még ezen a héten lehet jelentkezni. Nagyon kéri a plébános atya, hogy akik el szeretnének jönni, iratkozzanak fel a sekrestyében, mert csak azoknak a személyeknek tudunk vacsorát biztosítani, akik feliratkoznak.

A Magyar Katolikus Püspöki Kar felhívására december 22-én országos böjtöt és imanapot tartunk a Közel-Kelet békéjéért, valamint az iszlám és a keresztény világ közötti kölcsönös megértésért. Mindenki ajánlja fel imáit és böjtölését erre a célra.

Vissza a főoldalra
Régebbi hirdetések