Szent István Plébánia hírdetései, Alsógöd

2004 december 5.

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA ALSÓGÖD HIRDETÉS 2004. December 5 12.

VASÁRNAP: 8.30: élő hozzátartozókért

KEDD: 17: + Hoffer Béla CSÜTÖRTÖK: 17: + Szalay Béla

PÉNTEK: 6: Roráte mise

SZOMBAT: 17: + Testvérért és hozzátartozókért

VASÁRNAP: 8.30: + Édesapa és élő családtagokért

Nagyon szépen sikerült szentségimádási napunk. Sok kegyelmet kaptunk a jó Istentől. Megköszönöm mindazoknak, akik vállaltak egy órát és teljesítették is vállalásukat. Adventi készületünk következő állomása december 18-án, Szombaton délelőtt lesz, amikor lelki napot tartunk dr. Fila Lajos atya vezetésével itt a templomban. 9 órakor és 11 órakor lelkigyakorlatos szentbeszédet mond, közte pedig gyóntatni fog, hogy mindenki elvégezhesse karácsonyi gyónását. Nagyon szeretném, ha sokan éreznék úgy, hogy ez az alkalom fontos lelkük felkészítése érdekében és ezen a délelőttön lelkük üdvössége lenne a legfontosabb számukra.

Azokat a testvéreket, akik idősek és betegek és nem tudnak eljönni a templomba, kérem, hogy jelentsék a hozzátartozók a sekrestyében és a plébános atya 21-én délelőtt felkeresi őket otthonaikban, hogy ők is fel tudjanak készülni Jézus születésének ünnepére.

Szombaton az esti szentmise után karácsonyi hangverseny lesz templomunkban a Városi Kórus közreműködésével. Ezért a szombat esti zsolozsmát fél ötkor végezzük el.

A gödi Kolping család szervezésében új sorozat indul a közösségi házban, Miért hiszek címmel. Híres embereket hívunk meg, akik vallanak hitükről, életükről, meggyőződésükről. Az első vendégünk: december 18-án 18 órakor Tolcsvay Béla lesz, akit Halász Zsuzsa kérdez. Mindenkit szeretettel hívunk várunk. Belépés ingyenes, de adományokat szívesen fogadunk a Kolping Iskola javára.

Ismételten hirdetem az egyházközség közös szilveszterét. Akik el szeretnének jönni, kérem, hogy iratkozzanak fel a sekrestyében vagy a plébánián. Az 1000 forint költséget majd a helyszínen kell fizetni.

A megrendelt Új Ember naptárak megérkeztek, átvehetők a sekrestyében.

A bejárati hirdető táblán elhelyeztük az egyházközségünkben működő csoportok neveit, összejövetelük időpontjait, és a vezetők neveit. Mindegyik csoport örömmel várja az érdeklődök jelentkezését.

Vissza a főoldalra
Régebbi hirdetések