Szent István Plébánia hírdetései, Alsógöd

2005 január 16.

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA ALSÓGÖD HIRDETÉS 2005. Január 16 23.

VASÁRNAP: 8.30: + Erzsébet

KEDD: 17: + Piroska keresztanyáért CSÜTÖRTÖK: 17:

SZOMBAT: 17: + Erzsébet

VASÁRNAP: 8.30: + Testvérért és élő gyermekeiért

Megköszönjük mindenkinek azt a nagylelkű adakozást, amelyet a múlt vasárnapi perselygyűjtéskor tanúsítottatok, amikor az ázsiai természeti katasztrófa túlélőinek a megsegítésére gyűjtöttünk. A kedves testvérek 430 000 forintot adtak össze, melyet már továbbítottunk a Magyar Karitász Szeretetszolgálatnak, akik eljuttatják a rászorultaknak. A jó Isten áldjon meg minden adakozót.

Ezen a héten a keresztények egységéért imádkozunk Jézus akarata szerint. Városunkban a már megszokott módon, minden este 6 órakor más templomban jövünk össze. Hétfőn és Kedden Sződligeten, Szerdán a felsőgödi katolikus, Csütörtökön a felsőgödi református, Pénteken az alsógödi református és Szombaton az alsógödi katolikus templomban imádkozunk. Vegyünk részt minél többen ezeken az imaórákon.

Már elővételben lehet belépőjegyeket vásárolni az egyházközség farsangi báljára, melyet február 5-én, Szombaton tartunk a közösségi házban. Vacsorával együtt 2000 forintot kérünk, mely összeg hozzájárul a kerítés befejezéséhez. A tombolára ajándékokat szívesen fogadunk a testvérektől.

Tisztelettel kérem, hogy akik közcélú adományt fizettek be a múlt évben, az adó jóváírási papírért jöjjenek be a sekrestyébe.

Jövővasárnap 15 órakor a felsőgödi református templomban a Magyar Kultúra Napja alkalmából ünnepségre hívják az alsógödi testvéreket is.

Vissza a főoldalra
Régebbi hirdetések