Szent István Plébánia hírdetései, Alsógöd

2005 február 18.

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA ALSÓGÖD HIRDETÉS 2005. Február 20 27.

VASÁRNAP: 8.30: + Telek Antalné

KEDD: 17:+ Fekete szülőkért CSÜTÖRTÖK: 17: + Mária és György

SZOMBAT: 17: + Kurucz István édesapa és leánya Marina

VASÁRNAP: 8.30: + Szülők és Testvérek

Jövő vasárnap a Katolikus Iskolák javára történik a perselygyűjtés. Bízunk benne, hogy nagylelkűségtek épp oly nagy lesz, mint amikor az ázsiai katasztrófa áldozatainak gyűjtöttünk. A Püspök atya megkért arra, hogy tolmácsoljam köszönő szavait, hiszen váci egyházmegyében 41 millió forint gyűlt össze erre a nemes célra. A jó isten adja vissza százszorosan, és áldjon meg minden adakozót.

Jövő vasárnap a szentmise után megkezdődnek a passió próbák a kóruson. Szintén a szentmise után ministráns próbát is tartunk. Minden énekelni szerető testvérünket, és ministráns gyermeket várunk.

Pénteken 17 órakor a Művelődési Házban a felvidékiek körének újabb találkozójára kerül sor, melyre minden érdeklődőt várnak a rendezők.

Szombaton 18 órakor a közösségi házunkban kerül megrendezésre a Miért hiszek sorozatunk következő előadása. Vendégünk: Kellermayer Miklós sejtkutató professzor úr. Őt kérdezi Halász Zsuzsa riporter életéről, munkájáról és hitéről. Mindenkit szeretettel várunk.

Nagyböjt péntekjein 17 órakor keresztúti ájtatosságot tartunk templomunkban.

Az Eucharisztia éve alkalmából Nógrádsápon ima és zarándoktalálkozót tart a váci egyházmegye a Püspök úr vezetésével, június 24 25 én. Amennyiben lenne elég jelentkező, akkor mi is elzarándokolnánk ide. Előzetesen kérem, jelezzék a testvérek részvételi szándékukat a sekrestyében.

Vissza a főoldalra
Régebbi hirdetések