Szent István Plébánia hírdetései, Alsógöd

2005 február 6.

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA ALSÓGÖD HIRDETÉS 2005. Február 6 13.

VASÁRNAP: 8.30: Deák család + tagjaiért

KEDD: 17: élő és + családtagok CSÜTÖRTÖK: 17:+ hozzátartozókért

SZOMBAT: 17: + Ilona

VASÁRNAP: 8.30: + Édesanyáért

A szentmise végén Balázs áldásban részesítjük a híveket

Szerdán Hamvazószerda, a Nagyböjt kezdete. Reggel 8 órakor szentmise lesz hamvazással együtt. Ez a nap szigorú böjti nap. 14-éves kortól nem eszünk húst. 18 és 60 év között pedig háromszor étkezünk és csak egyszer lakunk jól. Nagyböjt péntekjein a hústól való megtartoztatás kötelező! Templomunkban Nagyböjt péntekjein 17 órától Keresztúti ájtatosságot végzünk.

Szombaton délelőtt folytatjuk a Szakács kert rendbetételét. Szerszámokkal felszerelve jöjjünk minél többen segíteni. Délután pedig a Belépés családostul sorozat folytatódik a Piarista Szakiskolában. Amatőr asztalitenisz versenyre és kulturális eseményre várják az érdeklődőket.

A Magyar Kolping Szövetség zarándokutat szervez a Csíksomlyó-i búcsúba. Részletes információ a plakátokon illetve Karosi Ottótól, gödi Kolping család vezetőjétől kérhető.

A Miért hiszek sorozatunk következő vendége február 26-án este: Dr. Kellermayer Miklós sejtkutató professzor úr lesz. A közösségi házban Halász Zsuzsa kérdezi őt hitéről, életéről, munkájáról. Mindenkit szeretettel hívunk és várunk. Belépés ingyenes, adományokat a Kolping Iskola javára tisztelettel fogadunk.

Vissza a főoldalra
Régebbi hirdetések