Szent István Plébánia hírdetései, Alsógöd

2005 március 27.

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA ALSÓGÖD HIRDETÉS 2005. Március 27 április 3.

VASÁRNAP: 10: Hazánk életének megújulásáért

HÉTFŐ: 10: + Édesanyáért

KEDD: 17:Jótevőkért CSÜTÖRTÖK: 17:+ Ferenc és Ilona nagyszülőkért

SZOMBAT: 17: + Károly

VASÁRNAP: 8.30: + Urbán János és hozzátartozókért

Kegyelmekben gazdag húsvéti ünnepeket kívánok egyházközségünk minden tagjának. Nagyon örültem, és az Úr Jézus is nagyon örült, hogy nagyon szépen és lelkesen végeztük a három napos virrasztást és szentségimádást. Mindenkinek megköszönöm áldozatát, aki eljött imádkozni és engesztelni. De köszönöm a takarítok, a díszítők és az énekesek áldozatát is. Ő általuk lett igazán szép az ünnepünk.

Március 31-én, Csütörtökön este 6 órakor a gödi Kolping Iskola tájékoztatót tart a beiratkozással kapcsolatban a közösségi teremben. Minden érdeklődőt szeretettel várunk.

Megjelent az első gödi Kolping Híradó című ökumenikus újság, mely kapható a bejáratnál és a sekrestyében, 50 forintos áron. Ebben az újságban a három történelmi egyház életét, életének eseményeit, és a gödi Kolping Iskola életét szeretnénk bemutatni a testvéreknek. Évente négy alkalommal fog megjelenni. Nagyon szeretném, ha mindenki rááldozná azt a pár forintot, amely tulajdonképpen csak az előállítási költséget fedezi.

A felsőgödi egyházközség ismételten meghívja az alsógödi testvéreket hagyományt teremtő locsoló báljára, melyet Szombaton este 7 órától rendez a Németh László Iskola ebédlőjében. Belépőjegy 2000 forintért vásárolható a sekrestyében vagy a plébánián, melyben a vacsora ára is benne van. Bővebb információt a plakáton olvashatnak a testvérek.

Megjelent az Adoremus liturgikus füzet, kapható a sekrestyében.

A héten még öt órakor lesznek a szentmisék, a nyári miserend április 4-től lép érvénybe.

Vissza a főoldalra
Régebbi hirdetések