Szent István Plébánia hírdetései, Alsógöd

2005 március 6.

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA ALSÓGÖD HIRDETÉS 2005. Március 6 13.

VASÁRNAP: 8.30: + Brodarics család és + Gergő

KEDD: 17: + Gyula CSÜTÖRTÖK: 17: Jézus Szíve tiszteletére

SZOMBAT: 17: + Márta édesanyáért

VASÁRNAP: 8.30: + Tarkó János és neje Amália

Megköszönöm nagylelkű, adományaitokat, amelyet a múlt vasárnapi gyűjtéskor a katolikus iskolák javára adtatok. Templomunkban 132 000 forint gyűlt össze. A jó Isten adja vissza többszörösen minden jótevőnek.

Kedden, a szentmise után, az egyházközségi Karitász szervezet gyűlést tart a plébánián.

Nagyböjti lelkigyakorlatunkat március 14, 15 és 16 án este 6 órakor tartjuk templomunkban. A lelkigyakorlat vezetője: Alberti Árpád rákospalotai plébános, aki alsógödi születésű. Itt volt az első miséje is, még a László atya idejében. Minden este fél hattól gyóntatni fog, hogy mindenki elvégezhesse húsvéti gyónását. A harmadik este a szentmisében feladjuk a betegek kenetét idős és beteg testvéreinknek, akik szentgyónással felkészültek a szentség felvételére.

Nagyböjti készületünk utolsó három napján szeretném, ha virrasztással és szentségimádással készülnénk Urunk Jézus feltámadásának méltó megünneplésére. Ezért mindenkit kérek szeretettel, vállaljon egy órát, amikor eljön ide a templomba és együtt az Úr Jézussal imádkozik családjáért, egyházközségünkért és szeretett magyar hazánkért. Feliratkozni a sekrestyében vagy a plébánián lehet, hivatali időben. Nagycsütörtökön, a Jeremiás siralmai imaóra után kezdődne a virrasztás és Nagyszombaton a feltámadási szentmise előtt érne végett. Bízom benne, hogy mindenki átérzi ennek a kezdeményezésnek csodálatos kegyelmi értékét és minden órára lesz jelentkező.

Vissza a főoldalra
Régebbi hirdetések