Szent István Plébánia hírdetései, Alsógöd

2005 április 17.

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA ALSÓGÖD HIRDETÉS 2005. Április 17 24.

VASÁRNAP: 8.30: élő hozzátartozókért

KEDD: 19: + Gyula CSÜTÖRTÖK: 19: élő László és családja

SZOMBAT: 19: + Szülők és Nagyszülőkért

VASÁRNAP: 8.30: + Kovács Gergő és élő család

Ma van a hivatások világnapja. Imádkozzunk papi, szerzetesi hivatásokért, és minden emberért, hogy megtalálják azt a hívatást, amit a jó Isten nekik szánt. Holnap kezdődik a pápa választó konklávé. Azért is imádkozzunk, hogy a Szentlélek megvilágosító kegyelme töltse el a bíboros atyák szívét, hogy megtalálják azt a személyt, aki Krisztus földi helytartójaként méltó lesz az Ő Egyházát vezetni.

Április 29-én, Pénteken 18 órakor a József Attila Művelődési Ház vendége lesz Dr. Papp Lajos szívsebész professzor úr, aki Hit és gyógyítás címmel tart előadást. Mindenkit szeretettel várnak. Belépés ingyenes, adományokat a Kolping Iskola javára kérünk.

Május elsején az immár hagyományos egyházközségi majálist megtartjuk a felsőgödi sportpályán. Különböző családi versenyek mellett gulyás ebéddel várjuk a testvéreket, melynek ára 400 forintba kerül.

Megköszönöm mindenkinek, aki tegnap eljött a Szakács kertbe dolgozni. A jó Isten áldja meg fáradozásaikat. Most Szombaton pedig az egész városra kiterjedő szemétszedési akció lesz, melybe mindenki bekapcsolódhat, akinek fontos a tiszta környezet. Különböző találkozó helyek vannak, ahol várják a segítőket. Nemeskéri utca, a 2/a úti lejáró stb.

Vissza a főoldalra
Régebbi hirdetések