Szent István Plébánia hírdetései, Alsógöd

2005 április 24.

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA ALSÓGÖD HIRDETÉS 2005. Április 24 május 1.

VASÁRNAP: 8.30: + Kovács Gergő és élő család

KEDD: 19: Szűzanya tiszteletére CSÜTÖRTÖK: 19: + Gyula édesapáért

SZOMBAT: 19: + Nagyszülőkért és Ferenc testvérért

VASÁRNAP: 8.30: élő és + családtagokért

A Bíboros atyák által nagyon gyorsan megválasztott új Szentatyánkért, XVI.Benedek pápáért imádkozzunk a jó Istenhez, hogy elődjét követve Jézus tanításához ragaszkodva vezesse Egyházunkat. A szentmise végén elénekeljük a Pápai himnuszt.

Pénteken este 6 órakor a Művelődési Házban Dr. Papp Lajos professzor úr előadása lesz, Hit és gyógyítás címmel, melyre mindenkit hívunk s várunk. Adományaikkal a Kolping Iskolát támogatják.

Jövő vasárnap tartjuk a már hagyományos majálisunkat a felsőgödi focipályán, együtt a felsőgödi egyházközséggel. A szentmise után mindenkit várunk tányérral, evőeszközzel a gulyásebédre is.

A Püspök atya rendelkezése alapján a jövő vasárnapi perselygyűjtés a katasztrófa sulytotta mátrakeresztesi testvérek javára történik egyházmegyénkben.

Még egyszer hirdetem a nógrádsápi zarándoklatunkat június 25-én, Szombaton, amennyiben lesz elég jelentkező. Érdeklődni és jelentkezni a plébánián lehet.

Május 7-én, Szombaton este a Gável testvérek zenekar ad jótékonysági koncertet templomunkban a Kolping Iskola javára. Mindenki szeretettel hívunk és várunk.

Vissza a főoldalra
Régebbi hirdetések