Szent István Plébánia hírdetései, Alsógöd

2005 június 12.

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA ALSÓGÖD HIRDETÉS 2005. Június 12 19..

VASÁRNAP: 8.30: + Imre

KEDD: 19: + Édesanya és Bori mama CSÜTÖRTÖK: 19: + Gyula

SZOMBAT: 19: + Egy beteg gyógyulásáért

VASÁRNAP: 8.30: + Kovács Gergő és élő család

A plébános atya megköszöni mindenkinek az áldozatát, akik a tegnapi társadalmi munkába részt vettek takarítás, kaszálás -, s továbbra is kéri, hogy minél többen kapcsolódjanak be aktívan az egyházközség életébe.

A mai vasárnap rendezik a III. Piarista júniálist a gödi szakiskolában. Sok érdekes programmal várják az érdeklődőket. Aki tud vegyen részt ezen.

Hétfőn a fatimai imaórát 18 órakor kezdjük.

Szombaton délelőtt 10 órakor a váci székesegyházban lesz a papszentelés. Aki tud vegyen részt ezen az ünnepi eseménye. Imádkozzunk az új papokért, és új papi hívatásokért, hogy minél több fiatal meghallja Isten hívó szavát, és ki tudja mondani: Követlek Téged Krisztus!

Jövő vasárnap este 7 órakor a felsőgödi templomban Olgyai Gábor és családi zenekara vendégszerepel. Nálunk már voltak, és akik hallották őket játszani, biztos szívesen átjönnek Felsőgödre is, de mindenkit szeretettel hívunk és várunk.

Akik szeretnek zarándokolni, azoknak most egész olcsó lehetőség kínálkozik erre az ősz folyamán. Az egyik Rómába, a másik Lourdes-ba. Érdeklődni a plébánián lehet, hivatali időben.

Vissza a főoldalra
Régebbi hirdetések