Szent István Plébánia hírdetései, Alsógöd

2005 augusztus 14.

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA ALSÓGÖD HIRDETÉS 2005. Augusztus 14 21.

VASÁRNAP: 8.30:+ Kovács Gergő és László

HÉTFŐ: 10: Egy család szándékára

KEDD: 19: CSÜTÖRTÖK: 19: + Gyula

SZOMBAT: 10: Hívekért Templomunk búcsúja

VASÁRNAP: 8.30: + Szőke József és neje Alice

Megköszönöm mindenkinek, akik tegnap délelőtt eljöttek segíteni a plébánia kert rendbetételében. A jó Isten áldja és őrizze meg őket fáradozásaikért.

Hétfőn Nagyboldogasszony ünnepe, parancsolt ünnep a szentmisén való részvétel kötelező. Templomunkban 10 órakor lesz szentmise. Azok akik dolgoznak, este 7 órakor Felsőgödön vehetnek részt szentmisén. A Boldogságos Szűz Mária menybevételének ünnepén kérjük mennyei édesanyánkat továbbra is őrizze és védje nemzetünket, anyai oltalma kísérje életünk minden napját.

Szombaton templomunk búcsújára, hívunk minden testvérünket. Szent István királyunk ünnepén a szentmise 10 órakor kezdődik, melyet Dr. Sántha János kanonok úr, A Püspöki Kar titkárságának irodaigazgatója fog tartani. Ebben a hálaadó szentmisében imádkozunk minden jótevőnkért, akik adományukkal és munkájukkal hozzájárultak a templom és plébánia felépítéséhez. A szentmise után műsorral és ingyen gulyás ebéddel szeretnénk megköszönni áldozatukat. Ehhez kérjük, hogy tányért és evőeszközt hozzanak magukkal. Aki tud egy tepsi süteménnyel járuljon hozzá a szeretet vendégséghez. Köszönjük. Büfé is fog működni, ott azonban már pénzért lehet vásárolni. Szombaton este nem lesz szentmise, a budapesti Bazilikánál 17 órakor kezdődő szentmisén és a Szent Jobb körmeneten vegyenek részt, akik délelőtt nem tudnak itt lenni.

A váci egyházmegyei kántorképző újra előkészítő és első osztályt indít. A felvételi időpontja: szeptember 10. Délelőtt 10 óra a székesegyház oldalkápolnája. Minden további információ a hirdető táblán olvasható, illetve a plébánián kérhető.

Vissza a főoldalra
Régebbi hirdetések