Szent István Plébánia hírdetései, Alsógöd

2005 augusztus 28.

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA ALSÓGÖD HIRDETÉS 2005. Augusztus 28 szeptember 4..

VASÁRNAP: 8.30: élő hozzátartozókért

KEDD: 19: + János, Rozália szülők, vejük és annak szülei CSÜTÖRTÖK: 19: + Szülők és Júlianna testvérért

SZOMBAT: 19:

VASÁRNAP: 8.30: + Nagyszülőkért és hozzátartozókért

Megköszönöm mindenkinek, akik tegnap délelőtt eljöttek segíteni a Szuakács kert rendbetételében. A jó Isten áldja és őrizze meg őket fáradozásaikért.

A váci egyházmegyei kántorképző újra előkészítő és első osztályt indít. A felvételi időpontja: szeptember 10. Délelőtt 10 óra a székesegyház oldalkápolnája. Minden további információ a hirdető táblán olvasható, illetve a plébánián kérhető. Egyházközségünknek is szüksége lenne egy jó kántorra, de eddig még nem sikerült. Fontos lenne ha közösségünkből is elvégezné valaki a kántorképzőt és egyházközségünkben szolgálná az Urat.

A Magyar Katolikus Egyház rendezvénye az Eucharisztia Éve alkalmából 2005 szeptember 17-én 10 órakor kezdődik a Szent István Bazilikában. Jelezzék a plébánosnak akik részt vesznek ezen az Eucharisztia ünnepen. Az itthon maradok pedig lélekben kapcsolódjanak be az imádságba. Este 6 órakor közös szentségimádást tartunk templomunkban az Oltáriszentség tiszteletére.

A Váci Egyházmegye Pályázati Irodája tanfolyamot indít, forrásteremtés, pályázatírás, szervezeti kommunikáció, programszervezés téma körökben, egy hétvégén, bentlakással, 18 30 évesek részére. Bővebb információ a plébánián kérhető.

A katekumen csoport szeptember 15-én 19 órakor indul az alsógödi plébánián.

Püspökkari körlevél

Vissza a főoldalra
Régebbi hirdetések