Szent István Plébánia hírdetései, Alsógöd

2005 szeptember 25.

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA ALSÓGÖD HIRDETÉS 2005. Szeptember 25 október 2.

VASÁRNAP: 8.30: + hozzátartozókért

KEDD: 19: + Ilona CSÜTÖRTÖK: 19: + Erzsébet és József

SZOMBAT: 19: + Forró Károly

VASÁRNAP: 8.30: + Szülők és hozzátartozók

A mai vasárnap az erdélyi árvízkárosultak és Bőjte atya iskolája és árva gyerekei javára történik a perselygyűjtés. Nagylelkű adományainkkal segítsük rászoruló magyar testvéreinket.

A Rózsafüzér Társulat solymári zarándoklatára még ezen a héten lehet jelentkezni Polgárdiné vagy Frankóné, társulati tagoknál. Indulás Október 8-án Szombaton 9 órakor a Zöldfa vendéglő parkolójából.

Csütörtökön este 7 órakor a gödi Kolping család szervezésében Szilvay Csaba zenepedagógus lesz a vendégünk a közösségi házban. Az általa kidolgozott zene tanítási módszert ismerteti, mely alapján a Kolping Iskolánkban a gyerekek megismerkednek a zenélés örömeivel. Minden szülőt és érdeklődött szeretettel hívunk és várunk.

Szombaton Október 1 lesz. Ettől a naptól kezdve az esti szentmisék öt órakor kezdődnek. Tehát jövő szombaton már öt órakor lesz a szentmise. A vasárnapi változatlanul fél kilenckor lesz. Október hónapban azokon a napokon, amikor szentmise van, előtte fél ötkor, elimádkozzuk a szentolvasót a Szűzanya tiszteletére.

Csütörtökön este 7 órakor a katekumen csoport indul. Minden hitünk iránt érdeklődő testvérünket szeretettel várjuk. Szintén várjuk a fiatalokat az ifjúsági hittanra, mely egyben bérmálási előkészítő is, Szombaton a szentmise után a plébániára.

Megvásárolhatók a sekrestyében a jövő évi naptárak, kalendáriumok, és karácsonyi képeslapok.

Vissza a főoldalra
Régebbi hirdetések