Szent István Plébánia hírdetései, Alsógöd

2005 szeptember 4.

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA ALSÓGÖD HIRDETÉS 2005. Szeptember 4 11.

VASÁRNAP: 8.30: + Nagyszülőkért és hozzátartozókért

KEDD: 19: + Etelka és Kálmán szülőkért CSÜTÖRTÖK: 19: + István

SZOMBAT: 19: Takács család + tagjaiért

VASÁRNAP: 8.30: + Pádár szülőkért

Elkezdődött a tanítás az iskolákban, véget ért a nyári szünet, sokak bánatára és örömére. Templomunkban a Veni Sanctét a szombat esti szentmise keretében tartjuk. Segítségül hívjuk a Szentlelket, hogy ebben a tanítási évben is világosítsa meg értelmünket, hogy a jót meglássuk és meg is tudjuk tenni.

A hittanórák pontos beosztásáról a gyerekek és a szülők érdeklődjenek Éva nénitől a Huzella iskolában. A katekumen hittanulók csoport 15-én este 7 órakor indul a plébánián. Azokat várjuk ebbe a csoportba életkortól függetlenül -, akik jobban meg akarják ismerni vallásunkat, vagy valamelyik szentséget felnőtt fejjel szeretnék felvenni, mivel gyermekkorban kimaradt az életükből. A jövő esztendőtől kezdve a házasság felvételének feltétele lesz a szentségek megléte mindkét fél részéről. A biblia óra is 15-én folytatódik, fél hat órai kezdettel. Ide mindenkit szeretettel hívunk és várunk.

A váci hétkápolnai búcsú szeptember 18-án lesz. Szép hagyományunkat folytatjuk, s gyalogosan zarándokolunk a 10 órakor kezdődő püspöki szentmisére.

Jövő évi naptárak, kalendárium és képeslapok vásárolhatók a sekrestyében.

Vissza a főoldalra
Régebbi hirdetések