Szent István Plébánia hírdetései, Alsógöd

2005 november 13.

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA ALSÓGÖD HIRDETÉS 2005. November 13 20.

VASÁRNAP: 8.30: + Telek szülőkért

KEDD: 17: + Szülők: János, Mária és nagyszülőkért CSÜTÖRTÖK: 17: Juhász és Csontos család + tagjaiért

SZOMBAT: 17: + Szülők: István, Margit és Erzsébet

VASÁRNAP: 8.30: + Szőke József és neje Alice

Ma délután 5 órakor fatimai imaórát tartunk, melyre mindenkit hívunk.

Pénteken a gödi Piarista Szakiskola és Gimnázium nyílt napot tart, melyre szeretettel hívja a szülőket, gyermekeket és minden érdeklődőt. 9 13 óra között lehet az iskolát látogatni és kérdéseket feltenni a vezetőknek, szakoktatóknak és tanároknak.

Szombaton délután 3 órakor aranylakodalmas szentmise lesz templomunkban.

Szombaton este hat órától a gödi Kolping család rendezésében Erzsébet és Katalin bál lesz a közösségi házban. Batyusbál, melyre enni és inni valót mindenki magának hoz. Szeretettel hívjuk és várjuk a testvéreket.

Jövő vasárnap a perselygyűjtés a KARITÁSZ szervezet javára történik. Adományainkkal a szegényeket és rászorultakat segítjük.

A Belépés családostul programsorozat következő eseménye az őszi gyalogtúra a Börzsönyben. Időpontja: jövő vasárnap 10 óra . Indulás a zebegényi vasútállomásról. Minden más információ a szórólapokon, melyek elvihetők.

Jövő vasárnap 18 órakor lesz a váci Székesegyházban a már hagyományos Cecilia hangverseny, Varga László atya vezetésével. Mindenkit szeretettel hívnak és várnak.

Jövő vasárnap Krisztus Király vasárnapja, az egyházi év utolsó vasárnapja. 27-én már advent első vasárnapja lesz. Ismételten felhívom azok figyelmét, akik még nem rendezték egyházi önkéntes megajánlásukat, ne hagyják az utolsó napokra annak befizetését.

Vissza a főoldalra
Régebbi hirdetések