Szent István Plébánia hírdetései, Alsógöd

2005 november 20.

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA ALSÓGÖD HIRDETÉS 2005. November 20 27.

VASÁRNAP: 8.30:+ Szőke József és neje Alice

KEDD: 16.30: + Horváth Lajosné Ilona tem. 17: + Éva

CSÜTÖRTÖK: 17:+ Katalin és Mihály szülőkért, és élő hozzátartozókért

SZOMBAT: 17: Király és Polgárdi család + tagjaiért

VASÁRNAP: 8.30: + Bednárik István

Krisztus Király ünnepén, az egyházi év utolsó vasárnapján, a perselygyűjtés a Karitász szervezet javára történik. Nagylelkű adományainkkal a szegény és rászoruló testvéreinket segítjük.

Szeretettel köszöntjük egyházközségünk új kántorát, Schwezoff Dávid személyében. Kívánjuk neki, hogy áldásos tevékenységével mozdítsa elő templomunk zenei életét. Egyben megköszönöm Pásztor Júlia testvérünk kisegítését a hétvégi szentmiséken.

Csütörtökön este 7 órakor a közösségi házunkban Sütő Csaba pedagógus, mozgás-terapeuta lesz a vendégünk. Mindenkit, akit érdekel a gyermek mozgása, fejlődése, szeretettel hívunk és várunk.

A szombat esti szentmisén ismét vendégünk lesz Olgyai Gábor és családja zenekar. Ők fognak a szentmisén játszani és énekelni. Ez a szentmise már Advent 1 vasárnapjának szentmiséje, egyben a Kolping Iskola közös szentmiséje lesz. November 29-én Kedden este 7 órakor közös szülői tájékoztatót tartunk az iskolával kapcsolatban a közösségi teremben. Minden érdeklődő szülőt szeretettel várunk.

/hirdetni még a külön lapon lévő hirdetést/

Vissza a főoldalra
Régebbi hirdetések