Szent István Plébánia hírdetései, Alsógöd

2005 november 27.

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA ALSÓGÖD HIRDETÉS 2005. November 27 december 4.

VASÁRNAP: 8.30:+ Bednárik István

KEDD: 7: + Édesanyáért CSÜTÖRTÖK: 7:+ Gizella és István szülőkért 17: + Nagy Erzsébet tem.

SZOMBAT: 17:+ Szülőkért

VASÁRNAP: 8.30: élő hozzátartozókért

Elkezdődik az adventi idő, a Jézusra várás ideje. Templomunkban Kedden és Csütörtökön reggel 7 órakor roráté szentmisét mondunk. Ezen a napokon este már nem lesz szentmise. Ezt a kis áldozatot meghozva várjuk a Jézussal való találkozást. Adventi lelki napunkat december 10-én, Szombaton délelőtt tartjuk. 9-kor és 11 órakor lesznek a szentbeszédek, közte gyónási lehetőség és szentségimádás. Kérek mindenkit, hogy úgy intézze dolgait, hogy ezt a délelőttöt adja lelkének, s ezen a napon végezze el karácsonyi gyónását.

Kedden este 7 órakor a közösségi házban tájékoztatót tartunk a Kolping Iskola következő tanévével kapcsolatban és az iskola szellemiségéről. Szeretettel várjuk a szülőket, érdeklődőket.

A héten első csütörtök lesz, a szokásos csendes szentségimádásunkat megtartjuk fél hattól fél hétig.

Kérem a testvéreket, jelezzék a sekrestyében a keresztény újságokkal kapcsolatos változásokat, akár lemondani, akár megrendelni szeretnék. Fizetni majd csak januárban kell.

Az idei esztendő végén is szeretnénk, ha az egyházközség tagjai, akiknek más programjuk nincs, közösen ünnepelnék az esztendő fordulóját a közösségi házban és a templomban. Kérem, hogy a sekrestyében iratkozzanak fel, akik ebben részt akarnak venni. A vacsoráért 1000 forintot fogunk kérni.

Vissza a főoldalra
Régebbi hirdetések