Szent István Plébánia hírdetései, Alsógöd

2005 december 4.

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA ALSÓGÖD HIRDETÉS 2005. December 4 11.

VASÁRNAP: 8.30: élő hozzátartozókért

KEDD: 7: + Szalay Béla és neje Magdolna 17: + Berecz József tem. CSÜTÖRTÖK: 7: + Hoffer Béla

SZOMBAT: 17: + Szülők: István, Mária és Nagyszülőkért

VASÁRNAP: 8.30: + Édesapáért és élő családtagokért

Az adventi időben, templomunkban Kedden és Csütörtökön reggel 7 órakor Roráte misét mondunk. Hozzuk meg minél többen ezt a kis áldozatot a Jézussal való találkozásért. Szombaton délelőtt 9 órától tartjuk adventi lelki napunkat, melynek vezetője: Szabó József atya, kecskeméti helyettes plébános. Ezt a délelőttöt áldozzuk mindnyájan lelkünk felkészítésére. Az elmélkedés és imádság mellett mindenki elvégezheti karácsonyi gyónását.

Kérem a hozzátartozókat, hogy jelentsék idős és beteg testvéreinket a sekrestyében, akik nem tudnak templomba jönni, és a plébános atya 20-án délelőtt felkeresi őket otthonaikban, hogy ők is elvégezhessék gyónásukat, áldozásukat az ünnepekre.

Ismételten kérjük, hogy jelezzék a testvérek a sekrestyében a keresztény újságokkal kapcsolatos változásokat, akár lemondani, akár megrendelni szeretnék január elsejétől. Amennyiben nem kapunk jelzést, akkor januártól továbbra is névre szólóan megkapják, akik eddig is járatták.

Szerdán este hat órakor Eperjes Károly színművész úr lesz a felsőgödi katolikus templom vendége. Tanúságtevő életéről és hitéről szóló előadására szeretettel hívjuk az alsógödi testvéreket is.

December 20-án, 18 órakor az alsógödi katolikus közösségi házban vendégünk lesz Erdélyi Zsuzsanna néprajztudós és Ferenczi Éva népdalénekes. Az adventi és karácsonyi népszokásokról tartanak, énekkel színesített előadást, melyre mindenkit szeretettel hívunk.

Ismét hirdetem az egyházközség közös szilveszterét a közösségi házunkban. Akik szeretnék ebben a formában köszönteni az újesztendőt, kérem, hogy iratkozzanak fel a sekrestyében.

Aláírási ívet tettünk ki a kisasztalra az egyházi iskolák támogatására.

Vissza a főoldalra
Régebbi hirdetések