Szent István Plébánia hírdetései, Alsógöd

2005 december 9.

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA ALSÓGÖD HIRDETÉS 2005. December 11 18.

VASÁRNAP: 8.30: + Édesapáért és élő családtagokért

KEDD: 7: + Bánhalmi Gyula CSÜTÖRTÖK: 7: + Edit

SZOMBAT: 17: + Szülőkért és Testvérekért

VASÁRNAP: 8.30: + Gyalókai szülőkért

Szállást keres a Szentcsalád ájtatosság december 17-én indul a fogadó családoknál. Ennek itt, Alsógödön szép hagyománya van. Kérem az első fogadó családokat jöjjenek be a Szentcsalád képért.

December 17-én reggel 8 órától templomunk nagytakarítását szeretnénk elvégezni az ünnepekre. Ehhez a nagy munkához kérjük a testvérek segítségét.

Szombaton, a szentmise után 18 órakor, Göd Város Énekkara add karácsonyi hangversenyt templomunkban. Mindenkit szeretettel hívunk és várunk.

Még ezen a héten lehet bejelenteni a keresztény újságokkal kapcsolatos változásokat. Akár megrendelni szeretnék, vagy lemondani, kérem, hogy a sekrestyében jelezzék. Utána feladom a rendelést. Fizetni januárban kell.

Kérem, hogy a hozzátartozók jelentsék idős és beteg testvéreinket, akik az ünnepek alatt nem tudnak eljönni a templomba, és a plébános atya 20-án délelőtt meglátogatja őket otthonaikban.

December 20-án, 18 órakor az alsógödi katolikus közösségi házban vendégünk lesz Erdélyi Zsuzsanna néprajztudós és Ferenczi Éva népdalénekes. Az adventi és karácsonyi népszokásokról tartanak, énekkel színesített előadást, melyre mindenkit szeretettel hívunk. Jótékonysági est lesz. Adományaikkal a Kolping Iskolát támogatják a résztvevők.

Ismét hirdetem az egyházközség közös szilveszterét a közösségi házunkban. Akik szeretnék ebben a formában köszönteni az újesztendőt, kérem, hogy iratkozzanak fel a sekrestyében.

Vissza a főoldalra
Régebbi hirdetések