Szent István Plébánia hírdetései, Alsógöd

2006 február 5.

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA ALSÓGÖD HIRDETÉS 2006.február 5 12.

VASÁRNAP: 8.30: + Szülők és Nagyszülőkért

KEDD: 16.30: + Lieszkovszki Károly tem. 17: Egy gyermek gyógyulásáért

CSÜTÖRTÖK: 17:+ Ilona

SZOMBAT: 17: + Gáspár Károly és neje Ilona

VASÁRNAP: 8.30: + Ülkei Imre

Szombaton délelőtt 10 órára várjuk az új és régi ministránsokat a közösségi házba, ministránspróbára.

Jövő vasárnap a szentmise után a Kántor úr vezetésével elkezdjük a Passió próbákat. Minden énekelni tudó testvérünket várjuk szeretettel.

Albérletet keresünk egy csángó magyar kislánynak, aki a Kolping Iskolában fog dolgozni augusztusig. Aki ebben tud segíteni, kérem, hogy jelezze a sekrestyében vagy a plébánián a plébános atyának.

Február 25-én, Szombaton tartjuk farsangi bálunkat a közösségi házban. Jegyek már vásárolhatók 2500 forintos áron, mely a vacsorát is magában foglalja. Részletek a plakáton olvashatók. A tombolához ajándékokat szívesen fogadunk.

A Püspöki Kar által meghirdetett imaévben templomunkban megtartjuk az első egész napos szentségimádásunkat hazánk erkölcsi megújulásáért, március 4-én Szombaton reggel 8 órától vasárnap reggel 8 óráig. Kérem, hogy mindenki vállaljon egy órát, amikor eljön csendben imádkozni ezért a nemes célért. És kérem, hogy iratkozzék fel a sekrestyében. Ha nem lesz minden órára jelentkező, akkor nem tartjuk meg. Az Úr Jézust nem lehet egy percre se magára hagyni.

Vissza a főoldalra
Régebbi hirdetések