Szent István Plébánia hírdetései, Alsógöd

2006 február 19.

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA ALSÓGÖD HIRDETÉS 2006.február 19 - 26

VASÁRNAP: 8.30: + Testvér és élő gyermekei

KEDD: 17:Hálából gyermekekért

CSÜTÖRTÖK: 17:egy szándékra

SZOMBAT: 17: + szülők és gyermekekért

VASÁRNAP: 8.30: + id Telek Antal

Jövő vasárnap az ország minden templomában a katolikus iskolák javára történik a perselygyűjtés. Nagylelkű adományaitokkal ezt a nemes ügyet támogatjátok.

Felhívom figyelmeteket, hogy azoknak, akiknek a munkahelye készíti el az adóbevallást, február 20-ig azaz holnap estig le kell adniuk a rendelkező nyilatkozatokat a kétszer 1 felajánlásáról. Az egyiket a Magyar Katolikus Egyháznak, a másikat az alsógödi Szent István Alapítványnak ajánlhatják fel. Előre kitöltött nyomtatványok és borítékok elvihetők a kisasztalról.

Szombaton délelőtt 10 órára szeretettel várjuk azokat a gyermekeket, akik érdeklődnek a cserkészet iránt. Szeretnénk megújítani városunkban ezt a nagyon nemes és szép ifjúsági mozgalmat. Aki ebbe a nagyszerű önnevelési feladatban részt akar venni, az szüleivel együtt jöjjön a közösségi terembe, Szombaton.

Szombaton este tartjuk az egyházközségi farsangi bálunkat, melyre mindenkit várunk szeretettel. Jegyek még vásárolhatók 2500 forintos áron, melyben a vacsora is benne van. Tombolához ajándékokat szívesen fogadunk a sekrestyében vagy a plébánián.

Vissza a főoldalra
Régebbi hirdetések