Szent István Plébánia hírdetései, Alsógöd

2006 április 30.

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA ALSÓGÖD HIRDETÉS 2006.április 30 május 7.

VASÁRNAP: 8.30: + Urbán János és hozzátartozókért

KEDD: 19:+ Márta édesanyáért

CSÜTÖRTÖK: 19:+ Silló János tem.

SZOMBAT: 19: + szülők és gyermekekért

VASÁRNAP: 8.30: + Szőke Józsefné Alice

Holnap az egyházközségi majálist megtartjuk, ha nem esik az eső, a felsőgödi focipályán. Mindenkit szeretettel hívunk és várunk. A gulyásebédhez tányért és evőeszközt mindenki hozzon. Az ebéd felnőtteknek 400, gyerekeknek 200 forintba kerül. A programok a szórólapokon és a hirdetőtáblán olvasható.

Holnap Május első napjával kezdődik a Szűzanya hónapja. Azokon a napokon, amikor szentmise van, este fél hétkor lorettoi litániát imádkozunk a tiszteletére. Vegyünk részt minél többen ezeken az ájtatosságokon, így mutatva meg Magyarok Nagyasszonyának, hogy az Ő népe vagyunk, ahogy azt első szent királyunk akarta.

A héten első csütörtök lesz, szokásos csendes szentségimádásunkat hazánk erkölcsi megújulásáért a szentmise után megtartjuk.

Jövő vasárnap 10 órakor lesz a bérmálás templomunkban. Szeretettel hívom a testvéreket erre az ünnepi eseményre. Az első padok le lesznek foglalva a bérmálkozók és a bérmaszülők részére, ezért kérem, hogy oda ne üljön más. Ezen a vasárnapon másik szentmise nem lesz.

Vissza a főoldalra
Régebbi hirdetések