Szent István Plébánia hírdetései, Alsógöd

2006 szeptember 10.

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA ALSÓGÖD HIRDETÉS 2006. Szeptember 10 17.

VASÁRNAP: 8.30: + Pádár szülőkért

KEDD: 19: + Anna

CSÜTÖRTÖK: 19: + Bertyné Homoki Nagy Mária

SZOMBAT: 19: + Edit gyermekért

VASÁRNAP: 8.30: + Tarkó János és neje Mária

A héten elkezdődtek a hittan órák az iskolában. A pontos beosztásról érdeklődjenek a hitoktatónál. Az ifjúsági hittan Szombaton 6 órakor kezdődik. Ide várom a tavasszal bérmálkozottakat illetve minden fiatalt. A ketekumen csoport szeptember 28-án este 7 órakor indul az alsógödi plébánián. Ide azokat a fiatalokat, felnőtteket várjuk szeretettel, akik valamelyik beavató szentségtől lemaradtak, vagy szeretnék hitünket jobban megismerni.

2. A váci kántorképző újra előkészítő és első osztályt indít. A felvételi időpontja: szept. 23. 10 óra, a székesegyház oldalkápolnája. A foglalkozások szeptembertől május végéig minden második szombaton lesznek. Bővebb információ a hirdető táblán olvasható, vagy a plébánián.

3. Magyarok Nagyasszonya ünnepén, október 8-án, Egyházmegyei gyalogos zarándoklat lesz Mátraverebély-Szentkútra. Az indulásról érdeklődjenek a plébánián, azok akik vállalkoznak a gyalogos zarándoklatra.

4. Vasárnap 10 órakor kezdődik Salkaházi Sára szociális testvér boldoggá avatási szertartása a budapesti Szent István Bazilika előtti téren. Mint ahogy a váci hétkápolnai búcsú is ekkor lesz. Az idén mindenki egyénileg vegyen részt valamelyik ünnepi szentmisén.

5. Egynapos Cursillo találkozó lesz október 14-én az alsógödi közösségi házban. Ezzel kapcsolatban egy rövid ismertetőt helyeztem ki a bejárathoz, melyet az érdeklődök elvihetnek. Jelentkezni a sekrestyében vagy a plébánián lehet, minél előbb.

Vissza a főoldalra
Régebbi hirdetések