Szent István Plébánia hírdetései, Alsógöd

2006 szeptember 17.

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA ALSÓGÖD HIRDETÉS 2006. Szeptember 17 24.

VASÁRNAP: 8.30: + Tarkó János és neje Mária

KEDD: 19:+ Édesanyáért

CSÜTÖRTÖK: 19:+ István, Mária és Nagyszülőkért

SZOMBAT: 19: + Lacikáért

VASÁRNAP: 8.30: + László és Gergő

Az ifjúsági hittan indul Szombaton 6 7 - ig a plébánián. Ide várok minden fiatalt, különösen a tavasszal bérmáltakat. Ma este kezdjük!

Katekumen hittanuló csoport indul szeptember 28-án, este 7 órakor, az alsógödi plébánián. Ide azokat a felnőtteket várjuk, akik valamelyik beavató szentséget nélkülözik, vagy érdeklődnek vallásunk tanítása iránt, avagy szeretnék hitüket mélyebben megélni.

A váci kántorképző újra előkészítő és első osztályt indít. A felvételi időpontja: Szombat 10 óra, a váci székesegyház oldalkápolnája. A foglalkozások szeptembertől május végéig minden második szombaton lesznek. Bővebb információ a hirdető táblán olvasható.

Szeptember 30-án Szombaton, testvér egyházközségi találkozó keretében, vendégül látjuk a mendei és gyömröi egyházközségekből érkező híveket és a plébános atyát, a felsőgödi templomban és foci pályán. Szeretném, ha az alsógödi egyházközségből is minél többen részt vennének ezen a találkozón, mely 10 órakor kezdődik a felsőgödi templomban.

Október 8 án , Magyarok Nagyasszonya ünnepén a Váci Egyházmegye gyalogos zarándoklata lesz Mátraverebély-Szentkútra. Azok, akik vállalkoznak a gyaloglásra, érdeklődjenek a plébánián az indulásról.

Jövő évi naptárak, kalendáriumok, értékes könyvek, és képeslapok vásárolhatók a sekrestyében. A kis asztalról a Zászlónk újság ingyen elvihető.

Vissza a főoldalra
Régebbi hirdetések