Szent István Plébánia hírdetései, Alsógöd

2006 szeptember 24.

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA ALSÓGÖD HIRDETÉS 2006. Szeptember 24 október 1.

VASÁRNAP: 8.30: + László és Gergőért

KEDD: 19: nincs szentmise

CSÜTÖRTÖK:18.30: + Zádor Magdolna tem. 19: Bánhalmi család + tagjaiért

SZOMBAT: 19: + Seres Kálmán és hozzátartozókért

VASÁRNAP: 8.30: élő és + családtagokért

Összevont papi rekollekció lesz a hét első felében, amire mindenkinek el kell mennie a Püspök atya rendelkezése értelmében. Ezért Kedden elmarad a szentmise és a félfogadás is.

Csütörtök este 7 órakor indul a katekumen csoport az alsógödi plébánián. Ide várunk minden fiatalt avagy felnőttet, akik érdeklődnek hitünk tanítása iránt, illetve valamelyik beavató szentséget még nem kapták meg, illetve szeretnék hitüket mélyebben megélni.

Szombaton 10 órától, testvér egyházközségi találkozó keretében vendégül látjuk a mendei és győmrői híveket és a plébános atyát, a felsőgödi templomban és plébánia kertben. Kérem, hogy minél többen vegyünk részt egyházközségünkből is ezen a találkozón. Szentségimádással kezdjük, majd a felsőgödi ifjúsági énekkar előadja az Önző óriás című darabját. Ebéd az udvaron tányért és kanalat hozzunk magunkkal. Utána játék, beszélgetés, ismerkedés szintén a felsőgödi plébánia udvaron.

A Szalvatoriánus Szerzetesrend lelkinapra hívja a nyolcadikos és középiskolás fiúkat a sződligeti plébániára a mostani hétvégére. Érdeklődni a Szaniszló atyánál lehet. Tájékoztató a hírdetőtáblán.

A fatimai nemzeti zarándoklatra még néhány kiadó hely van. Érdeklődni a plébánián vagy a sekrestyében.

Pozsgai Zsolt: Szeretlek Faust című színdarabja mely Mindszenty biborosról szól kerül bemutatásra október 12-én 19 órakor a Nemeskéri kúriában. Jegyek elővételben az Olajfa Művészházban vásárolhatók.

Vissza a főoldalra
Régebbi hirdetések