Szent István Plébánia hírdetései, Alsógöd

2006 október 1.

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA ALSÓGÖD HIRDETÉS 2006. Október 1 8.

VASÁRNAP: 8.30: élő és + családtagokért

KEDD: 17: + Kálmán és Teréz 17.30: + Kristóf László tem.

CSÜTÖRTÖK: 17: + János és Mária nagyszülőkért

SZOMBAT: 17: élő és + családtagokért 18: + Olasz Andrásné Terézia tem.

VASÁRNAP: 8.30: + Felfőldi József és családja

Megköszönöm azoknak, akik tegnap eljöttek felsőgödre, a testvér egyházközségi találkozóra, a szervezőknek, a sütést, főzést, a játékokat, a nagyszerű együttlétet.

Október hónapban azokon a napokon, amikor szentmise van, este fél ötkor elimádkozzuk a Rózsafűzért a Szűzanya tiszteletére. Jöjjünk minél többen imádkozni és ajánljuk fel hazánk erkölcsi felemelkedéséért. Ugyanerre a szándékra végezzük első csütörtökön a szokásos csendes szentségimádásunkat, melyet fél hatkor a szentmise után kezdünk.

Mindszenty bíboros életéről készült színdarab kerül bemutatásra, október 12 én, 19 órakor a Nemeskéry kúriában. Jegyek elővételben vásárolhatók az Olajfa Művészházban.

Jövő héttől kezdve az esti szentmisék a téli időszak szerint, 17 órakor kezdődnek. A vasárnap reggeli szentmise időpontja nem változik.

Csütörtökön délután 4 órakor megkezdődik az óvodás hittan a plébánián. Minden gyermeket és szülőt szeretettel hívunk és várunk.

Még lehet jelentkezni a plébánián a Cursillios lelki napra, mely Október 14-én, fél kilenctől este hatig kerül megrendezésre a közösségi házunkban.

Vissza a főoldalra
Régebbi hirdetések