Szent István Plébánia hírdetései, Alsógöd

2006 október 8.

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA ALSÓGÖD HIRDETÉS 2006.október 8 15.

VASÁRNAP: 8.30: + Felföldi József és családja

KEDD: 17: + Keresztszülőkért

CSÜTÖRTÖK: 17: + Irén és Gyula

SZOMBAT: 17: + Szülők, István és Margit

VASÁRNAP: 8.30: + Szülők és 3 Mária

Október hónapban azokon a napokon, amikor van szentmise, előtte fél ötkor rózsafüzért imádkozunk a Szűzanya tiszteletére, hazánk erkölcsi megújulásáért. Erre a szándékra egész napos csendes szentségimádást tartunk október 20-án, Pénteken reggel 8 órától. A sekrestyében lehet feliratkozni, hogy ki melyik órában tud eljönni szentségimádást végezni.

Csütörtökön este fél hatra Biblia órára hívom a testvéreket a plébániára. Szombaton esténként 6 órakor ifjúsági hittan a fiatalok részére szintén a plébánián.

Azok, akik jelentkeztek, ne feledjék, hogy Szombaton reggel fél kilenckor kezdődik a Cursillios lelkinap a közösségi házban.

Csütörtök este 7 órakor még be lehet kapcsolódni a katekumen csoport munkájába, szintén a közösségi házban.

Jövő vasárnap az esti 5 órás szentmisén a Gável testvérek zenekar közreműködik a felsőgödi templomban, majd utána koncertet ad. Szeretettel hívjuk az alsógödi testvéreket is.

A Szalvatoriánus Rend szeretettel hívja a középiskolásokat és egyetemistákat, valamint a dolgozó fiatalembereket lelkinapra Szombat és Vasárnap a sződligeti plébániára. Tájékoztató és jelentkezés Szaniszló atyánál.

Jövő évi naptárak és kalendáriumok, értékes könyvek vásárolhatók a sekrestyében.

Vissza a főoldalra
Régebbi hirdetések