Szent István Plébánia hírdetései, Alsógöd

2006. december 10.

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA ALSÓGÖD HIRDETÉS 2006. December 10 17.

VASÁRNAP: 8.30: + Testvérért

KEDD: 7:+ János

CSÜTÖRTÖK: 7: + Bánhalmi Gyula és GYuláné 7.30: + Szapu Lászlóné Anna tem. 17: + Frankó János tem.

SZOMBAT: 17: + Testvérek és Szülőkért

VASÁRNAP: 8.30: élő és + családtagokért

Szombaton 18 órakor hagyományos karácsonyi hangverseny lesz templomunkban melyre mindenkit szeretettel várunk. Közreműködik: A Gaude kórus, városunk énekkara.

Még ezen a héten lehet jelezni a sekrestyében a keresztény újságokkal kapcsolatos változásokat. Utána leadjuk a rendelést és csak azok kapják meg, akik megrendelték valamelyik újságot.

Kérem, hogy jelentsék idős és beteg testvéreket a hozzátartozók, hogy ők is felkészülhessenek karácsony méltó megünneplésére. Plébános atya december 22-én, pénteken délelőtt felkeresem őket otthonaikban.

Lehet előjegyeztetni a jövő évi szentmiséket azoknak, akik rendezték egyházi önkéntes megajánlásukat. Akik még ezt nem tették, kérem, hogy minél előbb rendezzék.

Ismételten hirdetem, hogy közös Szilvesztert rendezünk, amennyiben lesz elég jelentkező. Aki szeretne közösségben lenni az esztendő utolsó napján és a templomban köszönteni az új évet, azt kérjük, hogy iratkozzék fel a sekrestyében.

Szombaton a Piarista szakiskolában kerül megrendezésre a Belépés családostul következő eseménye, az asztalitenisz verseny, melyre mindenkit szeretettel várnak. Bővebb tájékoztató a hirdetőtáblán olvasható.

Vissza a főoldalra
Régebbi hirdetések