Szent István Plébánia hírdetései, Alsógöd

2006. december 17.

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA ALSÓGÖD HIRDETÉS 2006. December 17 24.

VASÁRNAP: 8.30: élő és + családtagokért és testvérért

KEDD: 7: Egy beteg gyógyulásáért

CSÜTÖRTÖK: 7:

SZOMBAT: 17: + Édesapáért

VASÁRNAP: 8.30: Mikesy család + tagjaiért

Pénteken délelőtt megyek a betegeket meglátogatni, akiket bejelentettek a hozzátartozók. Szintén péntek délelőtt szeretnénk a templomunkat takarítani és a fenyőfát díszíteni. Ehhez kérjük a testvérek segítségét.

Jövő vasárnap három órakor kezdjük karácsonyi pásztorjátékunkat, melyre szeretettel hívjuk a gyerekeket és a felnőtteket is.

A jó Isten segítségével elkezdjük a pénzgyűjtést a Kolping Iskola felépítésére. Talán elmondhatjuk, hogy minden akadály elhárult s már csak a pénz hiányzik. Hónapok óta a bejáratnál elhelyezett fadobozba tehetik adományaikat, illetve a Búzaszem Alapítvány csekkein is lehet befizetni adományt. Sok ötletünk van még, ezek közül az első, amire most hívom fel a testvérek figyelmét. Megjelent a Váci Egyházmegye Kalendáriuma, mely kapható a sekrestyében és a plébánián, 500 forintos áron. Ennek a fele kerül az Iskolaépítésre a szerzők jóvoltából. Arra kérek mindenkit, legalább egy példányt vásároljon és így támogassa nagy célunkat. Olvashatnak a Kalendáriumban a két gödi templomról is, több érdekes olvasmány mellett. Ajándéknak is nagyszerű. /Mivel hirdetéseink az interneten is olvashatók ezért ide írom számlaszámunkat, melyen adományokat tudunk fogadni építendő iskolánk javára: Búzaszem Alapítvány 64700052 10024175 /

Vissza a főoldalra
Régebbi hirdetések