Szent István Plébánia hírdetései, Alsógöd

2006. december 3.

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA ALSÓGÖD HIRDETÉS 2006.december 3 - 10.

VASÁRNAP: 8.30: Hálából a megélt évekért

KEDD: 7: + Szülők és gyermekekért

CSÜTÖRTÖK: 7: + Hoffer Béla

SZOMBAT: 17: + Gizella nagymamáért

VASÁRNAP: 8.30: + Testvérért

A mai vasárnappal elkezdődik adventi készületünk Jézus születésének méltó megünneplésére. Templomunkban Kedden és Csütörtökön reggel 7 órakor roráte mise lesz, melyen rövid szentbeszéd is elhangzik, segítve adventi készületünket.

Ma délelőtt 10 órára várja a plébános atya a gyerekeket pásztorjáték próbára, ide a templomba.

Templomunkban a hagyományos karácsonyi hangversenyt december 16-án 18 órakor tartjuk. Közreműködik a Gaude kórus, városunk énekkara. Szeretettel hívjuk és várjuk a testvéreket.

Ismét hirdetem, hogy lehet jelenteni a keresztény újságokkal kapcsolatos változásokat. Aki meg szeretné rendelni, vagy lemondani valamelyik újságot, azt kérem, hogy jelezze a sekrestyében.

Kérjük, hogy jelentsék a hozzátartozók idős és beteg testvéreinket, akik nem tudnak templomba jönni. A Plébános atya december 22-én délelőtt felkeresi őket otthonaikban, hogy Karácsony előtt elvégezhessék gyónásukat, áldozásukat.

Amennyiben lesz elég érdeklődő, szeretnénk idén is közösen szilveszterezni a közösségi házunkban. Ezért kérjük, hogy akik így gondolják, azok minél előbb iratkozzanak fel a sekrestyében. Vacsora hidegtál és virsli lenne, s ezért 500 forintot kérünk. Az italról mindenki saját maga gondoskodna. Éjfélkor a templomban imádsággal köszöntenénk az újesztendőt.

Vissza a főoldalra
Régebbi hirdetések