Szent István Plébánia hírdetései, Alsógöd

2007. március 25.

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA ALSÓGÖD HIRDETÉS 2007.március 25 április 1.

VASÁRNAP: 8.30: + Urbán János és hozzátartozókért

KEDD: 18.30: + Gál Péterné, Gyürki Etelka tem. 19: + Gyermekekért

CSÜTÖRTÖK: 19: élő Gábor és Erzsébet

SZOMBAT: 17.30: + Furjákovics, Szabó és Nagy László plébános atyákért

VASÁRNAP: 8.30: + Szülők és Nagyszülőkért

A mai vasárnap a Szentföldi emlékhelyek javára történik a perselygyűjtés.

Már nagyon közel van legnagyobb ünnepünk a Húsvét. A héten igen sok esemény lesz, ami hozzásegít lelkünk méltó felkészítéséhez. Az alsógödi katolikus templomban: Kedden este fél nyolckor szentségimádás, hangszeres zenével, énekkel, elmélkedéssel. Csütörtökön este fél nyolckor a Budapest Wekerle-telepi kórus Schütz: Máté passióját énekli, Kaposi Gergely vezényletével. Szombaton délután fél ötkor a gödi Piarista szakiskola ünnepli alapításának 15. Évfordulóját, hangversennyel és szentmisével. Ez a szentmise az egyházközség hivatalos szentmiséje lesz, mely fél hatkor fog kezdődni. Másik szentmise szombaton nem lesz!!

A felsőgödi templomban Pénteken 18 órakor a Jézus Szíve templom kamarakórusa énekli a keresztutat, képekkel és elmélkedéssel. Mindenkit szeretettel várunk mindegyik alkalomra.

Szombaton, 31-én 8 órától templomunk nagytakarítására várjuk nemcsak a képviselőket, de minden segíteni kész testvérünket. Jövővasárnap már Virágvasárnap lesz. Kérjük, hogy aki tud, barkát hozzon erre az ünnepre. Most, a szentmise után, várjuk a kórusra a Passiót éneklőket, újakat, régieket egyaránt. Tisztelettel kérem, hogy jelentsék a testvérek idős és beteg testvéreinket, akik már nem tudnak templomba jönni, hogy nagykedden délelőtt ők is elvégezhessék húsvéti gyónásukat, áldozásukat.

Püspök atya kérése véradásrakülönlap.

Vissza a főoldalra
Régebbi hirdetések