Szent István Plébánia hírdetései, Alsógöd

2007. április 29.

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA ALSÓGÖD HIRDETÉS 2007.április 29 május 6.

VASÁRNAP: 8.30: + Márta

KEDD: 19: + Násfai Jolán

CSÜTÖRTÖK: 18: + Cséplő Jánosné Ilona tem. 19: + Tibor

SZOMBAT: 19: élő Zsolt édesapáért

VASÁRNAP: 8.30: + Szőke Józsefné

Szeretettel hívunk mindenkit Kedden az egyházközségi majálisra a felsőgödi focipályára. A gulyásebédhez tányért és evőeszközt hozzanak magukkal. Az ebéd ára 400 Ft.

Május hónapban azokon a napokon, amikor este van a szentmise, előtte fél hétkor lorettói litániát imádkozunk a Szűzanya tiszteletére. Csütörtökön a csendes szentségimádás a szentmise után, fél nyolckor kezdődik.

Pénteken 18 órakor a József Attila Művelődési Házban a Felvidékiek Köre tartja következő összejövetelét. A program a hirdető táblán olvasható.

Szombaton este 20 órakor templomunkban jótékonysági, komolyzenei hangversenyt rendezünk a Búzaszem Iskolánk javára. Közreműködnek: Pásztor Júlia és barátai. A részletes műsor szintén a hirdető táblán olvasható.

Meghívást kaptunk a taksonyi testvérektől az idei egyházmegyei találkozóra, melyet ők rendeznek, Június 29 és 30-án. Pénteken ifjúsági programok és koncertek lesznek a különböző egyházközségek ének és zenekarainak közreműködésével. Szombaton előadások, elmélkedések, imádságok és közös szentmise. Mi, közösen a felsőgödi testvérekkel a szombati programra megyünk, busszal. Lehet jelentkezni a sekrestyében, 2000 forint befizetésével, annak, aki el szeretne jönni.

Vissza a főoldalra
Régebbi hirdetések